Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 14:41 1 066 11

Стефан Илчев осинови лемур от зоопарка в Бургас (СНИМКА)

  • стефан илчев-
  • лемур-
  • зоопарк-
  • бургас

Изпълнителят не веднъж е показвал, че обожава животните

Талантливият роден изпълнител Стефан Илчев за пореден път показа, че освен прекрасен глас има и огромно сърце, след като осинови лемур. Това сподели самият той пред екип на "Телеграф“ и разкри, че не е устоял на симпатичното животинче, когато го е видял в зоопарк в Бургас.

За първи път Стефан помага на дадения зоопарк по време на участието си в хитовото риалити на NOVA “Като две капки вода“. "Една от вечерите, когато спечелих, мисля, че тогава имитирах Георги Христов, дарих сумата на този зоопарк в Бургас. Той се казва "Бургас“ благодарение на общината, че са дали името на едно прекрасно семейство - Дъбови, които се грижат за животинките там“, разказва Илчев и допълва: "Това е едно прекрасно място наистина. Нито един от зоопарковете в страната няма толкова свобода за животните. Те получават много грижа и е много чисто. Именно затова им се доверих. Имах сърничка и сега реших да осиновя и лемурче, че са ми много сладки. Казва се Леа“.

Стефан многократно е показвал, че обожава животните. От няколко години той си отглежда и прекрасно куче, което носи името Пош. Изпълнителят е почти неразделен с него, а когато му се налага да пътува, го оставя при майка си в Бургас. По всичко личи, че сега, пътувайки дотам, ще отскача и до зоопарка, за да види сладката Леа. В момента Илчев се е отдал на работа и пътувания, като радва почитателите си с прекрасни снимки от различни точки на Европа.

В музикалната си кариера Стефан достига нови и нови върхове, а най-новата му песен "Достъп забранен“ буквално щурмува класациите у нас. Парчето за пръв път бе изпълнено по време на самостоятелния концерт на Илчев в зала 1 на НДК. Тогава той разкри, че и този негов проект е направен в Италия, но за разлика от първия реализиран там този е на български език. Песента бързо се превърна в любима на българските му фенове, които вече си припяват припева. Към момента хитовото парче все още няма видеоклип, но нищо чудно Стефан да изненада верните си почитатели със свежо и различно видео.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    9 0 Отговор
    Тва на снимката ли е лемура?
  • 2 Лего

    3 0 Отговор
    Бравосъ на тоя пич!
  • 3 Чешърския котарак

    0 0 Отговор
    Ми гот си е,стига са осиновявали само кучета.
  • 4 Механик

    7 0 Отговор
    Къф тоя шарен папагал на снимката бе?
    п.п.
    Аз мисля, че не е осиновил лемур, ами се е омъжил за него.
  • 5 Дядо Гъдю

    5 2 Отговор
    Стига с това ,, осиновяване"!
    Злоупотребявате със значението на тази дума.
    Похвално е,че се грижи,може да да му бъде собственик ,стопанин,но не може да му е родител.
    Правете малко разлика.
    Ако добичето се разболее на ветеринарен лекар ли ще го заведе или при личния си лекар?
  • 6 Сексуален Козирог

    8 0 Отговор
    Няма ли кой да му каже,че изглежда нелепо с тва кече????
  • 7 Гневен

    5 0 Отговор
    Не може да осиновиш брат си.
  • 8 Умирам от смях

    4 0 Отговор
    Като му гледам снимката той си е жив лемур
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.