Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 17:15 14 760 17

Eто кои са зодиите с най-високо IQ

  • зодии-
  • iq-
  • интелигентност-
  • остър ум

Те са интелигентни, с остър и бистър ум, винаги преценяват добре нещата

За тези зодии често се казва, че имат високо IQ. Те са интелигентни, с остър и бистър ум, винаги преценяват добре нещата, имат доста познания, намират верните отговори, обичат да учат нови неща. Вижте кои са, според "Times of India".

Водолей

Водолеите са свързвани с интелигентността. Това е така, защото те са много иновативни по природа, винаги имат нови и нестандартни идеи, сещат се за необичайни подходи, мислят напредничаво. С отворен ум са, прогресивни, знаят как да успеят и не признават граници. Наслаждават се на това да експериментират с нови идеи. Визионери са, знаят какво предстои, разсъждават постоянно и интелектът им впечатлява.

Дева

Те са много аналитични зодии. Девите са познати с това, че са ориентирани към детайлите, забелязват всичко, много мислят, разсъждават дълго. Така стигат до правилните отговори - усещат и виждат всичко, събират цялата информация, не пропускат нищо. Педантични са по природа, умеят да се фокусират, държат на точността. Не понасят грешки, обърквания, следят всичко стриктно и са перфекционисти. Имат добра памет и лесно решават проблемите.

Скорпион

Тези зодии са големи стратези. Скорпионите често са напрегнати, но са много силни личности, отдават се на анализи и разгадаване на нещата, така постигат перфектната стратегия. Харесва им да решават сложните задачи, да разплитат заплетени ситуации, да търсят истината. Гмуркат се надълбоко, предусещат някои неща, имат добра интуиция - това също им помага. Интелигентни са по природа, решителни, знаят коя информация кога да използват, умни са и досетливи.

Близнаци

За тях много често се казва, че са комуникативни и общителни - действително е така. Освен това, Близнаците са приспособими и бързо свикват с новото, с промените. Покрай общуването си с другите научават много нови неща и разгадават мистерии. Те могат да се адаптират към различни ситуации без проблем, да изразят ясно идеите си, да решат задачите и да помогнат на другите да се справят със сложни ситуации. Харесва им да водят задълбочени разговори, любознателни са, обичат да учат.

Козирог

Подобно на Скорпионите, те са добри стратези. Знаят кое е най-правилното, как да постъпят, кога да замълчат, кога да шашнат със знания. Освен това, Козирозите са много амбициозни и дисциплинирани, пише teenprшoblem.net. От малки са умни, четат и учат много, бързо запомнят, усещат кои знания кога ще им потрябват. Имат силна работна етика и това им помага да са сред най-интелигентните служители. Планират нещата, искат да постигнат успех, организирани са и така другите виждат колко са умни. Козирозите са практични и се справят лесно с предизвикателствата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 8 Отговор
    Благодаря Ви

    Коментиран от #7

  • 3 Тото 1 и Тото 2

    17 5 Отговор
    Добавете и зодиите на Бойко ТИКВАТА от Банкя и Делян ШИШИ от ДеПеСе-то ! Че те освен Ентелигентни , са и Хитряги , а като добавим и ПРОСТАЩИНАТА им и картинката става пълна !
  • 4 Двуок ЦИКЛОП

    35 4 Отговор
    Кой ИДИОТ пише подобни статии и прави подобни класации ? Журналистиката ни е паднала до отрицателно ниво !
  • 5 Васко Жабата

    31 4 Отговор
    Зодиите може и да са с високо IQ, ама хората са прости.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Ще поумнееш":

    Май Вие Сте Такъв
  • 9 ганю

    9 2 Отговор
    ако ги зачаткам с калашника ще им вдигна нивото
    наравно със Свети Петър
  • 10 Тъпа статия !

    37 5 Отговор
    Интелекта е функция на наследството от гена на предците ! Не ноже да посадиш круша и да поникне дренка ! Прости родители - прости деца и обратното ! Зодиите определят характера , не интелекта !

    Коментиран от #11, #14

  • 11 Да не забравяме...

    18 0 Отговор

    До коментар #10 от "Тъпа статия !":

    Освен наследственост има и изменчивост в еволюцията. Шефът горе винаги има изненади...;)

    Коментиран от #13

  • 12 Много работодатели са зодия Риба

    19 5 Отговор
    Апсолютни тъпунгери!
  • 13 Хаххах

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Да не забравяме...":

    Не може да се обясни на тези, които всичко си знаят по подразбиране :D Хората просто не са разбрани, ееее....
  • 14 Хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Тъпа статия !":

    "Шпация" :D
  • 15 Везна

    2 1 Отговор
    Аз не искам да съм с бистър, по- добре със вреден. Работи комбинативно във всички посоки като точен кантар.

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 мдаа

    3 9 Отговор

    До коментар #15 от "Везна":

    Везните са номер едно, но другите умници се страхуват от тяхната принципност. По тази причина не са ги включили.;)