Last news in Fakti

5 Януари, 2024 14:15 2 764 9

"Шокиран от медийните разкрития": Ален Делон ще съди сина си Антони за клевета

  • ален делон-
  • син-
  • жалба-
  • клевета

"Кой баща би могъл да се примири с това?", реагира звездата на френското кино

"Шокиран от медийните разкрития": Ален Делон ще съди сина си Антони за клевета - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Френският актьор Ален Делон, "изключително шокиран от медийните разкрития, организирани от сина му Антони", ще подаде жалба срещу него, като осъжда и коментарите, целящи да "навредят" на него и на дъщеря му Анушка, съобщи адвокатът Кристоф Айела в изявление, изпратено до АФП, предава БТА.

В интервю за списание "Пари мач", публикувано в четвъртък, Антони Делон казва, че баща му е "безпомощен" и твърди, че е сезирал за поведението на Анушка полицията, но без да подава жалба.

Антони обвинява сестра си, че не го е уведомила, че актьорът, който сега е на 88 години и получи тежък инсулт през юли 2019 г., не е издържал "пет когнитивни теста" между 2019 и 2022 г.

"Кой баща би могъл да се примири с това?", реагира звездата на френското кино, цитиран в прессъобщението, разпространено от адвоката му. Според адвоката Ален Делон "не може да понася агресивността на сина си Антони" и "още по-шокиращо", "твърди, че е изкарал последната си Коледа".

Според адвоката актьорът от "Гепардът" и "Басейнът" "също така ми каза, че за разлика от Анушка, синът му Антони никога (...) не се е интересувал истински от него и дори днес го вижда много малко". Ален Делон бил на мнение, че Антони отново се е възползвал от името му, за да получи публичност. "Оставете ме на мира, оставете дъщеря ми на мира", добавя Кристоф Айела в разпространеното от него съобщение.

Ален Делон "ме помоли да подам жалба, първоначално за клевета. А също и да проуча необходимите процедури, за да бъдат прекратени заплахите срещу него и дъщеря му", допълва адвокатът в изявлението, изпратено до АФП.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин 777

    8 0 Отговор
    да живее ZORO
  • 2 Травмиращо е

    21 0 Отговор
    когато в края на живота си осъзнаеш,че си отгледал неблагодарници!

    Коментиран от #5

  • 3 Соваж бейби

    7 1 Отговор
    Антони е нагаждач който мисли само за наследство и не обича баща си ,миналата година се порадва на внимание от медиите в интервюта покрай азиатката и баща му.Жалко че беше много хубав ама бездарник и пиянде не проби с кариера.Баба му също е казвала в интервюта колко е лош и злобен Антони.Когато и е хидил на гости не е говорил с доведения си брат непризнат от баща му,като баща си да не се чуди стареца 20 години не е говорил с майка си че се грижила и интересувала от покойния му син за който и той има вина.
  • 4 Антони и Ануш Делон може да прелетят

    0 3 Отговор
    Под Айфеловата кула с юрокоптер
  • 5 Лиси

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Травмиращо е":

    Отгледал го е между снимките и когато е изпълзявал измежду краката на хубавиците, аха. Така да се каже - в свободното време. Що жени са избягали от прекрасния му характер, сам си казва в интервюта, че никак не е лесен.
  • 6 бегай у архива

    5 1 Отговор
    Ах, как боли, когато собствените си гадости почнеш да търпиш ти... Уважавах го, задето не се преструва. Вече предпочитам да пропускам новините за него. Прилича на скорпионска гад, която не може да изтърпи отношението, което сама си е изпросила. Октомврийските са така масово.
  • 7 Идън

    3 1 Отговор
    Обвинението на Антони към сестра му, че не го е уведомила за тестовете е гадост. От една страна той уж се интересува за баща си и от друга хвърля вина върху сестра си за нещо, за което тя не му е длъжна. Сестрата ако се грижи за бащата- къде са грижите на брат и... на всичко отгоре и да го информира без той да отиде и лично да положи грижи и сам да се информира за състоянието му. В случая става въпрос за наследството- тези, които стоят настрана докато родителите имат нужда от тях са първи за наследството и искат поравно. Това не е справедливо. И у нас това обстоятелство не е взето предвид при законите за наследство. А би трябвало да претърпят промени- на всеки наследник според приноса към наследодателя- родителя.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Идън":

    Лоша работа е когато имаш няколко деца и наследство което трябва да оставиш.Пича е егоист и тарикат по този начин иска се покаже в очите на баща си добър син и търси медиино внимание.Същата е е и балдъзата мъжо води свекъра по болници извън града онази хабер няма даже и събщение не им праща се махнаха в друг град на 4 часа път.Само за пари когато стане дума идва или скандали нещо купено за нас що няма и за нея.Даже и на гости да им дойде една манджа не им готви не си чистят стаите след тях най обичат Коледата и проверява чековете на кой колко да не би да е прецакана.Чак подаръци гледа онлйн цена пази боже нейния да е по малко евра .Моля се да не умират сигурно ще има скандал за наследство от нейна страна и мъжо добър никога не я бил.Ако беше моя сестра щях да я бия на почивки
  • 9 И грижата на родителя

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Идън":

    Не е по равно,а различна към всяко дете,така че законите в Бг са си много добри.