Last news in Fakti

11 Януари, 2024 08:21 1 761 1

Медицинска сестра заби нож в корема си, за да получи обезщетение

  • дона максуел-
  • медицинска сестра-
  • съд-
  • обезщетение

Съдът не се върза на показанията на 47-годишната Дона Максуел за мнимото нападение

Медицинска сестра се намушка пред болница и излъга, че е била нападната, за да получи обезщетение. Случаят предизвика дълго полицейско разследване, предаде Sun.

47-годишната здравна работничка Дона Максуел от Ървайн, Еършър, се наръга в корема с купен от нея кухненски и заяви, че е била нападната от "обезумял пациент" пред болницата, в която работела през ноември 2018 г.

Заради лъжите на сестрата невинна жена - която впоследствие почина - се яви в съда, преди да бъде освободена от всякакво участие в случая.

Максуел продължи да настоява, че е била жертва на нападение по време на четиридневен процес в шерифския съд на Ейр.

Вчера съдебните заседатели я признаха за виновна, че е изказала купища лъжи пред полицаите.

Опитите на Максуел да заблуди правосъдието се провалиха, когато съдът видя запис от камери за видеонаблюдение - как тя купува нож, който съвпада с острието, което по-късно забива в собственото си тяло.

Вижда се и как сестрата крещи за помощ пред болница Ailsa в Ейр около 10 сутринта на 22 ноември.

Тя е открита с острие, все още забито в тялото ѝ, докато сочи с пръст мистериозна жена, приличаща на наркоманка..

Максуел убедила колегите си, които се притекли да ѝ помогнат, че е била нападната от засада и наръгана с нож в заведението, което е специализирано за лечение на психични заболявания и зависимости.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    0 0 Отговор
    луда - такива са за ел. стол