Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 15:15 1 259 1

Звезда от "Peaky Blinders" изплаши с вида си (СНИМКИ)

  • пол андерсън-
  • peaky blinders-
  • наркотици-
  • плашещ

Пол Андерсън, превъплътил се в образа на Артър Шелби, бе задържан с кокаин и амфетамин в лондонски пъб

Звезда от "Peaky Blinders" изплаши с вида си (СНИМКИ) - 1
Снимка: Instagram

Звездата от сериала "Peaky Blinders" Пол Андерсън стряска с външен вид. Визията на актьора, превъплътил се в образа на Артър Шелби в поредицата за бандите на Бирмингам, предизвика безпокойството на феновете, след като Пол бе задържан с кокаин и амфетамин в лондонски пъб.

До ареста му се стигна след сигнал от клиент, който обяснил, че от тоалетната за инвалиди се носи миризма на крек, пише "Телеграф". Тогава в артиста бяха намерени различни забранени медикаменти, включително и лула за пушене на крек. Миналия месец Пол Андерсън се призна за виновен за притежание на няколко вида дрога. Според мнозина процесът срещу Андерсън ще попречи на участието му във филма, слагащ край на сагата “Peaky Blinders”.

Наскоро екранният Артър бе заснет от папараци в състояние близко до това на героя му в популярния сериал, разрошен и в меко казано странен вид.

За да сложи край на слуховете по свой адрес, Пол Андерсън излезе с пост в социалните мрежи, където сподели фотос от Сохо, на който се намира на снимачната площадка на неназована продукция. За кадъра Пол се е постарал да изглежда прилично.

Обратно на работа и отново на снимачния терен”, написа 48-годишният актьор. “Благодаря ви за цялата любов и загриженост към всички. Бях абсолютно смазан от грип”, оправда се той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Ахамм алкохола и дрогата не помага на никой!