Last news in Fakti

10 Март, 2024 14:44 5 605 14

Дарин Ангелов все още е сам след развода, няма време за гадже

  • дарин ангелов-
  • актьор-
  • водещ-
  • развод-
  • гадже-
  • раздяла-
  • баща

Актьорът и панелист при Гала се е посветил на грижите за дъщеричката си и не може да започне нова връзка

Дарин Ангелов и бившата му съпруга Антония Русева са разделени от близо 2 години, но той все още е сам и не успява да се довери на друга. Невярната му жена избяга при друг и го остави да отглежда сам дъщеря им Дария. Оттогава актьорът се е посветил на детето си и не е имал сериозна връзка.

Близки до Дарин твърдят, че след раздялата той изпаднал в емоционална дупка и много трудно преживявал нещастието си в личен план. Сега се чувствал по-добре, но все още му било трудно да се довери на друга жена след изневярата на бившата му. Той се стараел да се затрупва с работа и даже си купил нов лъскав джип, за си донесе малко щастие, ала мрачните мисли все още го застигали, издават запознати. „Ако продължава да се държи толкова лигаво и да се облича в леопардови пуловери като някоя гей кокона, дълго още ще е без жена!”, коментират колегите му.

Говори се, че настоящият любовник на Антония не е от артистичните среди. Става въпрос за сочения за наркобос Кирил Киров – Руския. Къде са се запознали не е ясно, но вероятно се е случило в някое от нашумелите столични заведения. Когато научил, че е рогоносец, Дарин съвсем се сринал, но и до днес не е казал публично лоша дума за Русева. Той не споделя много за личния си живот, ала винаги е говорил с добро за майката на детето си.

Откакто се омъжи за актьора в края на 2015 г., Антония започна да гради имидж на почтена жена, но някои все още си спомнят авантюрата ѝ със Стефан Манов – Тачо, мъжът на Жени Калканджиева. С него тя имаше интимни отношения преди да се запознае с Дарин. Разбира се, Жени била наясно с похожденията на съпруга си и направила всичко възможно да ги прекрати.

Оправната Антония не жалила дълго за проблемния Тачо и бързо се ориентирала към далеч по-перспективния Дарин. Преди да се задоми, тя живеела основно в Унгария, където работела в местна телевизия. Прибирала се в България през няколко месеца, но се върнала окончателно, когато панелистът на Гала ѝ предложил брак.

Стройната брюнетка и актьорът се срещнали за първи път на морето в обща компания. После се намерили във Фейсбук и започнали да комуникират онлайн. Искрите пламнали на рождения ден на Антония – 6 юни. Дарин я поздравил по случай празника, а вечерта пътувал до Лозенец, за да бъде с нея. След това романтичните им отношения се развили много бързо.

Година по-късно Дарин предложил на Русева по романтичен начин отново в Лозенец – мястото на първата им среща. Те дори обмисляли лятна сватба на плажа, ала плановете им се осуетили заради служебните ангажименти на артиста и церемонията се отложила за декември. След венчавката семейството се сдоби и с дете. През юли 2016 г. на бял свят се появи щерка им Дария.

„Антония е жената, който владее сърцето ми, то е изцяло нейно. Не знам за хората в другите сфери, но тези на изкуството не можем без любов!”, казвал е Дарин по адрес на бившата съпруга. За негово съжаление обаче, тя бързо се отегчила от семейния живот.

Интересна подробност от личния живот на Дарин Ангелов е, че навремето е бил гадже на певицата Мариана Попова. Връзката им продължила около 2 години, но днес актьорът с ужас си спомня за този период. Двамата са в хладни отношения, защото раздялата им не преминала гладко. Връзката им приключила заради властния характер на Попова и желанието ѝ постоянно да контролира и манипулира, пише hotarena.net.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сексуален Козирог

    30 2 Отговор
    То с толкова лигавщини,кой ще го търпи?

    Коментиран от #2

  • 2 Некой си

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сексуален Козирог":

    Може така да избива депресията.Други пият или се друсат.Живота е сложен.
  • 3 Шавливата Антония

    19 1 Отговор
    Се надянала на наркобос. - тц тц ША "прокопса"😑
  • 4 кУмУнист

    24 6 Отговор
    Така става , когато се жените и имате деца, само и само да прикриете, че сте розови еднорози.
  • 5 Баба

    27 4 Отговор
    По добре сам а не зле придружен Отговорен баща Браво момче все отдаден тати
  • 6 Муци

    18 2 Отговор
    Ами трудно ще намери някоя толкова неприятна, грозновата и със самочувствие без абсолютно никакво покритие. Дори не може да го съжали човек, такава лигнярщина.
  • 7 С всичките

    20 1 Отговор
    Финтифлюшки и джуджавки, дето се е накичил, със стойките и чупките, май няма не време, а патка и мерак за гадже-жена!
  • 8 лорд Минчеф

    16 1 Отговор
    Дани, обади се, свободен съм
  • 9 Мдаа

    16 1 Отговор
    100% Джендър!
  • 10 браво

    11 1 Отговор
    Добре,че момичето се отърва от тоя.

    Коментиран от #11

  • 11 Аааа браво на момичето

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "браво":

    Че и от детето си се отървала. А тоя да не пиши много, щото много свестни мъже не могат да си видят децата заради злобни майки.

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Готин

    1 1 Отговор
    Както може би се досещате детето живее при майка си ... а тя живее с Кирчо ... Дасрим се вижда с детето без да е ограничван ...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.