Last news in Fakti

16 Март, 2024 16:49 3 502 10

Венета Харизанова е в болница (СНИМКА)

  • венета харизанова-
  • болница

Засега не е ясна причината, поради която се е наложило настаняването в лечебното заведение

Венета Харизанова отново прекара няколко дни в болница. Една от най-красивите ни моделки обаче не казва какво ѝ има. Знае се само, че чаровната блондинка е прекарала няколко дни в лечебно заведение. Вече се появиха какви ли не слухове за здравословното състояние на дългокраката хубавица, но въпреки това тя не иска да говори по темата, пише "България Днес".

Тя вече няколко пъти влиза в болница и дори е споделяла за преживяването си в медицинското заведение. Красавицата страда от алергии и често ѝ се налага да посещава болница и да стои на системи.



Преди доста време Харизанова публикува колаж от статии по неин адрес, както и снимки от болницата в личната си страница.

"Не взимам химия, не пия алкохол и се храня здравословно, защото нямам друг избор", призна самата тя в едно от редките си интервюта.

В момента Венета Харизанова се занимава с духовни учения и практики. Има свой собствен канал в мрежата, в който дава съвети на хората как да се справят с проблемите си и как да живеят по-добре. Моделката винаги е била от рядката порода, която съчетава в себе си красота и интелект. Завършила е ПР във Вашингтон, говори четири езика и освен с моделството се занимава с още куп смислени неща.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възможно ли е

    11 5 Отговор
    да са наркотици

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Спина

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Възможно ли е":

    И хепатитите в черният дроб убиват бавно! Все ночи шофираш колата със спукани гуми!
  • 4 Ха ха ха

    9 4 Отговор
    Местя го
  • 5 И тая ли е

    6 4 Отговор
    Спинозна
  • 6 Да бе

    15 3 Отговор
    Иванка Николова и тя. Не знаете коя е Иванка Николова? И аз не знам, коя е Виолета Харизанова.
  • 7 Дрън дрън та пляс

    5 4 Отговор
    Поп ще трябва ли?
  • 8 БгТопИдиот🇧🇬

    3 2 Отговор
    Страхотна сукааааааа !!
  • 9 уйфаща работа нефаща

    7 5 Отговор
    Болна е щот так и не се задоми. Да се беше оженила, да има мъж и деца и нормална работа, нямаше да има време за боледуване. Всички болести почват от главата.
  • 10 ами,

    3 1 Отговор
    И много други хора са в болница но не си правят селфита с изплезен език от там.А Венетка Харизанова отдавна не е актуална нито като модел(ако изобщо е била)А това....Завършила е ПР във Вашингтон, говори четири езика и освен с моделството се занимава с още куп БЕЗсмислени неща....говори само по себе си.