Last news in Fakti

18 Март, 2024 11:31 2 653 11

Психоложката Христиана от "Ергенът" тежала 128 кг. (СНИМКИ)

  • христиана манова-
  • ергенът-
  • тегло-
  • наднормено тегло-
  • отслабване

Риалити героинята отслабнала с 60 килограма за две години чрез неин собствен метод

Христиана Манова – една от най-култовите участнички в този сезон на „Ергенът”, чието отпадане разочарова феновете на формата, които търсят сеира, е тежала внушителните 128 кг.

Отслабването

Риалити героинята отслабнала драстично в рамките на две години. През това време свалила над 60 килограма, като нито спортувала, нито се лишавала от сладко, тестено, газирано и алкохол. Методът ѝ бил „уау” и доста бърз, твърди самата тя, като съобщи, че съвсем скоро ще го обяви в социалните мрежи и дори смята да стане инфлуенсър в тази насока.

Всичко това сподели кюстендилската дама след участието си в риалити шоуто. Блондинката, която даде ясна заявка пред зрителите на bTV, че не е в шоуто, за да покори сърцето на Ергена Алек, поясни, че се показва по телевизията, за да стане популярна и по-лесно да пробие на пазара с бизнеса си. Христиана не разкри какъв е методът ѝ, а иска да го запази изненада за подходящия момент. Каза само, че освен ефикасен, е и нискобюджетен. Христиана поясни, че не става въпрос за режим на хранене.

„Тежах 128 кг и изобщо се харесвах. Даже на сватбата си бях 128 кила”, призна тя. Младоженецът не бил бившият, за който спомена във визитката си в „Ергенът”, че ѝ купил къща, нито по-бившият, който я дарил с кола. „Той ми взе, нищо не ми купи”, сподели през смях кюстендилката за бившия си любим, с когото сключили брак, но в крайна сметка стигнали до развод.

Що се отнася до килограмите, Христиана, която действително е работила като психолог в училище, отслабнала по здравословни причини. Иначе много се харесвала и по-пълна. „Бях едно сладко, пухкаво мече. По-пищно мече, но много сладко”, казва блондинката.

Краткото, но запомнящо се участие в "Ергенът"

Дамата с отличителен нрав казва, че харесва образа си от „Ергенът”. Не се припокривал напълно с личността ѝ, но пък ѝ допадал. Самата тя леко преескпонирала представянето си, за да получи повече ефирно време. Кюстендилката смята, че момичетата, които се откроят в първите епизоди на предаването, успяват да запазят славата си, понеже зрителите ги запомняли. Следвайки въпросният изпитан модел, нейното участие със сигурност ще се помни дълго.

Още с влизането си във вилата на любовта Христиана подпийна и на първия коктейл така се развика, че само нейният глас се чуваше. Подхвърляше реплики на ръба на приличието и мяташе поли, докато от екипа не я прибраха да пийне едно кафе. Кюстендилката обясни тази случка с това, че тя и другите момичета цял ден не хапнали почти нищо. Освен това била раздразнена, защото на летището ѝ изгубили багажа. На всичкото отгоре никак не харесала червената рокля, която ѝ дали за първата поява в предаването. Христиана дори се разревала, като я видяла. Накрая пък само за нея не останало време за грим и прическа.

Някои скандали, които подхваща в предаването, снимано миналото лято, са си съвсем натурални, казва тя.

„Всички сме влезли вътре да се борим за ефирно време. Логично, че който е по-гръмогласен и бълва повече простотия, ще го дават повече”, обобщи Христиана. Не се притеснявала, че ще отнесе критични коментари от зрители. Даже е доволна, че е провокирала емоция у много хора и са отделили време, за да я обсъждат, макар че повечето я зарадвали с положителни оценки.

Христиана не съжалява за кавгите с Виктория, която сравни с канален плъх и започна да нарича „Цър-пър”, нито, че се поувлече в провокациите си към Маги, макар че се били разбрали преди коктейла само да си разменят по някоя остра реплика, за да е интересно. Не се ядосва и за кратката свада с Теа на първия коктейл в риалитито. Това се случи, малко преди от екипа да привикат кюстендилката да изтрезнее малко с едно кафе. Христиана, която тогава очевидно се бе почерпила, дори е благодарна, че са включили пререканията им в епизода, защото покрай тях произведе репликата: „Ша тъ заапа”, която станала супер популярна в социалните мрежи. Все пак блондинката призна, че в този скандал влияние до голяма степен оказало виното.

Христиана може и да е влязла в „Ергенът” повече, заради бизнеса си, отколкото, за да спечели сърцето на Алек, но наистина иска да е съпруга. Тя си мечтае да стане майка на две деца – момиче и момче. Май скоро ще сбъдне мечтата си, понеже вече има мъж до себе си, за когото обаче все още не говори. Каза само, че харесал краткото ѝ, но ефектно представяне в „Ергенът”.

И други момичета от риалитито вече осребряват славата

В тазгодишния сезон на „Ергенът” преобладават участнички от IT сферата и такива, заемащи ръководни длъжности. Само че не малко от тях се втурнаха да осребряват славата, с която се сдобиха набързо покрай риалитито, като стартираха собствен бизнес. А може пък тъкмо тези стремежи да си ги отвели в предаването. Все пак Христиана сама призна, че е влязла в „Ергенът”, за да стане популярна, което ще ѝ помогне да пробие на пазара с изпробвания си метод за отслабване.

Сестрите Памела и Габриела последваха примера ѝ. Първата бе представена като завършила дигитален маркетинг и мечтаеща за собствен бизнес в тази сфера. Явно е размислила, понеже със сестра ѝ, която е бивша състезателка по плуване, отвориха салон за красота.

Също като Надежда, която е специалист човешки ресурси в ИТ сектора, но откри дамски клуб, в който също се предлагат разкрасителни процедури. Освен това рисува и се изявява като професионален гримьор. Кристина пък, която бе представена като финансов директор в международна ИТ компания, дава съвети за поведение и обноски в инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грозев е еничарин

    10 1 Отговор
    С н а ркотици,то е ясно,най-вече а М фетамини.
  • 2 Хахаха

    17 2 Отговор
    Дебела и нашарена , гърчава и нашарена - все много грозна и нашарена !
  • 3 щурецъ

    9 2 Отговор
    Брей,много ящни към парите станаха тия жени! Само дрънканици,пиене и пари им дай! Друго не им требе. Простотия,до шия!
  • 4 цербер

    7 1 Отговор
    Също като Надежда, която е специалистка по човешки ресурси в ИТ сектора, но откри дамски клуб, в който също се предлагат разкрасителни процедури. Освен това рисува и се изявява като професионална гримьорка. Кристина пък, която бе представена като финансова директорка в международна ИТ компания, дава съвети за поведение и обноски в мрежата "Инстаграм".
  • 5 шам фъстък

    5 2 Отговор
    Оная слабата и грозноватата,дето само приказва ала-бализми,е 40 килца и може да я духне някой по-силен вятър.
  • 6 А мозъкът

    7 0 Отговор
    колко е тежал
  • 7 Жечо

    5 2 Отговор
    А дупката на гз още ли е като попски ръкав?
  • 8 Джон

    0 7 Отговор
    Като дебела е доста по-хубава, но това си е мой, личен вкус.
  • 9 Сексуален Козирог

    10 0 Отговор
    И най-слабата крава, не е газела....стара африканска поговорка!

    Коментиран от #11

  • 10 баста,

    9 0 Отговор
    Нито е колоритна,нито е дама.Просто поредната простафела с 5 минутна слава.Останалите от кокошарника на Ергенът също.
  • 11 Елтън Джон

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сексуален Козирог":

    Аман от д.же.ндърските постове на Сисо :)