Last news in Fakti

17 Април, 2024 12:56 1 850 7

93-годишният Клинт Истууд се появи неочаквано на събитие (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • клин истууд-
  • джейн гудол-
  • поява-
  • публична поява

Той придружаваше съпругата си Джейн Гудол на обиколка, посветена на опазването на природата, за 90-ия ѝ юбилей

93-годишният Клинт Истууд се появи неочаквано на събитие (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Звездата от „Мръсния Хари“ Клинт Истууд изглеждаше неузнаваем, докато присъстваше на рядка публична изява заедно с любителката на животните Джейн Гудол. Бившият уестърн герой, който скоро ще навърши 94 години, изглеждаше добре, докато седеше срещу съпругата си Джейн по време на светско събитие, провело се в Културния център Сънсет в Кармел-бай-дъ-Сий в Калифорния.

Клинт изглеждаше напълно различно от далечните си първи дни в Холивуд, като сега е с дълга бяла брада и по-дълга коса.

Актьорът бе облечен в сиво пухено палто върху зелено-оранжева карирана риза и свободни въгленовосиви панталони, с кафяв кожен колан. Междувременно 90-годишната Джейн си бе облякла широка жилетка и черни панталони, прибирайки бялата си коса на опашка.

Двойката забавлява присъстващите в рамките на събитието Reasons for Hope, част от турнето за 90-ия рожден ден на Джейн за мрежата за опазване на дивата природа.

И въпреки че Клинт е напът да навърши 94 години, той все още работи в Холивуд и е напът да режисира и продуцира съдебната драма „Съдебен съдебен заседател № 2“, с участието на Никълъс Холт и Тони Колет.

Клинт прави своя актьорски дебют през 1955 г., появявайки се в "Отмъщението на създанието" като Дженингс. Оттогава той спечели четири награди Оскар и четири Златни глобуса, участвайки във всичко - от "Добрият, лошият и грозният" до Heartbreak Ridge.

Феновете сериозно се притесниха за Клинт миналата година, след като повече от година не бе виждан пред обществото.

Източник каза пред Radar Online по онова време: „Клинт винаги се е радвал на страхотно здраве и е бил жизнен и активен въпреки напредването на възрастта си, все пак фактът, че той напоследък не е много деен, кара много хора в Холивуд да се тревожат за него".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРОСТО ВЕЛИК

    30 0 Отговор
    Голям човек и велик актьор!
  • 2 Бива Бива

    24 1 Отговор
    Този го признавам !
  • 3 Опорка

    15 0 Отговор
    Дай боже всеки му. Те са рода на дълголетници.
  • 4 д-р Хаус

    19 0 Отговор
    Ами остарял е човекът, видно е. Какво значи "Неузнаваем"?! Очаквате да изглежда като преди 20 години ли?
  • 5 Идън

    20 0 Отговор
    Жива легенда! Наред с незабравимите уестърни- за мен истински шедьовър е,,:Мостовете на Медисън,,- и може би това е единствената му роля на романтик.Този вид мъже е на изчезване... а Холивуд прави блудкави розови балони...без никаква стойност.
  • 6 Факт

    15 0 Отговор
    Голям пич ! Но,всички сме обречени на старост (кой я доживее)и после остават само спомените.
  • 7 Мими Кучева

    17 0 Отговор
    ВЕЛИК ЧОВЕК!
    Шапки долу пред Клинт Истууд!👍👍👍