Last news in Fakti

18 Април, 2024 09:16 1 280 23

Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в съобщенията на мъжа

  • съобщения-
  • взаимоотношения-
  • дешифриране

Много е важно да следите как мъжът води диалога

Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в съобщенията на мъжа - 1
Снимкa: Shutterstock

Мъжете понякога могат да са много мистериозни. Често е изключително трудно да разберете от кореспонденцията какво точно мечтания мъж мисли за вас. Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат.

Той активно общува, но не пита за среща

В случая няма съмнение - той не е сигурен, че харесва жената, но тя е страхотен тласък на самочувствието му. И като вижда, че тя му обръща внимание, мед му капе на сърцето.

В този случай го поканете на среща. Ако откаже, можете спокойно да спрете да общувате с него, защото само ще си загубите времето.

Постоянно се интересува от нещо

Той моли да му дадете важен съвет, интересува се от нещата около вас, но не просто така, а развива темата на разговор, без да я прехвърля върху себе си. Това показва, че той се опитва да прави комплименти и да се харесва, но не иска да говори открито за това.

„Усмивки“ и „Емоджи“

Много е важно да следите как мъжът води диалога, как придружава своето „здравей“, „чао“ и т.н. Обикновено господата не са особено щедри към „емотикони“. Ако той често изпраща сърца и целувки, това означава, че много ви харесва.

Размерът на неговите съобщения

Това е много важен момент, защото повечето мъже са мълчаливи. Той може да пише много малко, но ако съобщенията му са дълги и пълни с едни и същи „емотикони“, това означава, че жената определено му е скъпа. Особено си струва да се обърне внимание на отговорите на въпроси. Ако един мъж не харесва определена жена, няма да напише подробен отговор.

Споделя забавни снимки

Мъж, който постоянно изпраща на жената нещо смешно, иска да е интересен за нея. Така показва, че я мисли. Ако дамата го подкани да се видят, тя определено ще получи положителен отговор. Това поведение е типично за мъже, които може да са били отхвърлени преди или просто не знаят как да привлекат внимание.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 6 Отговор
    Когато мъжът казва НЕ , това значи НЕ!
    Когато жената казва НЕ , това значи ЗАЩО НЕ ❗

    Коментиран от #13

  • 2 Лорд Минчу

    8 4 Отговор
    Ако от съобщенията на мъжа изглежда, че ви харесва значи общувате с изкуствен интелект😂

    Коментиран от #10

  • 3 млд прч

    8 8 Отговор
    Офффф чи съм простааа не моа разбера сърби ли ма , боли ли ма или кой ши ма начеши!!!!Днешните жени не изпитват любов и умиление, всичко е за пари!!!!

    Коментиран от #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Щукар

    2 4 Отговор
    На тази сладкишка на снимката,ще й налапам зърнините!
  • 6 оценка

    7 1 Отговор
    Когато мъжът харесва много някоя мома,той й го показва и казва директно. Гледа я в очите,говори й нежно,иска да я нацелува,смее се в компанията й,докосва я,държи я за ръчичка,иска да й роши косата. Полата ще й свали друг път.
  • 7 Когато

    4 2 Отговор
    Мъж харесва някоя дама и го Показва! Сваля гащите и бам ,показва го...

    Коментиран от #11

  • 8 шаа

    4 2 Отговор
    Тези съвети са точно за попадане в романтичен онлайн капан - я полковник от запаса, я пенсиониран пожарникар, я водопроводчик, когото го е напуснала жената... Сладки приказки, сърчица и целувчици и след месец принцът на бял кон дим да го няма, заедно със солидна сума, дадена от влюбената жертва...
  • 9 Соваж бейби

    6 1 Отговор
    Тези писаници и емоджита бяха преди,излизане и адаптация с интернета. Хората вече ползват гласово съобщение, голямата я наблюдавам не пишат .После едно че е отживелица с писаниците е страшно да не си попаднал на психопат ,остава скрит какви шифри да разгадаваш? Не виждаш лицето и поведение по време на разговор,камерата също е задължително. Дори и така се намират лъжци,преди два дни гледах една дама и още две потърпевши най брутално излъгани с фалшиви профили единия чак се представил за Давид Холидей писали колко писали накрая му превела една голяма цифра евра и онзи се изпарил...има много наивни жени още повече сина на Дж.Холидей да ходи да проси пари от жени по соц.мрежи и мацки бол около него ама...
  • 10 между другото

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Лорд Минчу":

    Ти отговаряш на определението за изкуствен интелект. Винаги слагаш неадекватни емотикони!!!
  • 11 ха ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Когато":

    Приличаш на един, който ходеше само по шлифер в парка и харесваше всички жени.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Да, ама не

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ще ти се!

    Коментиран от #14

  • 14 А на

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Да, ама не":

    Мен ми се щеш ТИ !
  • 15 Жени нищо не дешифрирайте

    8 0 Отговор
    Направо отивайте. Желанието към вас все повече ще намялява. Има милион и едно места където мъж може да похарчи времето си. Хазарт, алкохол, коли, пътувания, хоби са в топ 5. Ако ви се прави секс кажето го директно, ако ви се търси мъж за семейство - също. Определете себе си, другото ще дойде само.

    Коментиран от #16

  • 16 Соваж бейби

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Жени нищо не дешифрирайте":

    Евала уеш, 10/10 точки респект 👏! Със сигурност сте мъж,и човек който не заблуждава жените. Първо голяма част от жените не иска да разбере че един истински мъж изобщо не е романтичен/изключения писатели ром.романи ?пак не съм сигурна просто познават женската психика,или малка част артисти художник, скулптор..малко отворени към красивото ,това не прави впечатление на мъжа,те са груби колата,лов,риболов, алкохол.../.Любовни тиради , сърчица..са често търся си някоя безплатно ми се върже омотава я известно време срещат се и/богатите направо си ги поръчва не пише онлайн/...мацката после седи и чака на телефона или да и пише ама няма и помен.Омайниците с ром.излеяния често са и мошенници , чрез дълго писане опознава жертвата с комплексите и и пише неща които тя очаква да чуе .Истината е такава че докато не заживееш с някой под един покрив ако стане сериозно разбира се,не можеш го прецениш. Хубаво е изобщо да не кроиш планове и заблуди още повече някъква афера онлайн да приемаш на сериозно е лудост може да прати 100 събщения на 100 жени и да види кои ще клъвне и хабер нямаш какво прави от другата страна ,живият контакт е друго

    Коментиран от #17

  • 17 Така

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Соваж бейби":

    Е ! Основната грешка на жените е че приравняват мъжките усещания с женските. Един мъж е доста по директен , и ако ти поиска , веднага трябва да решиш , няма време за женски игри. Защото мъжът бързо губи интерес от неопределено поведение , и минава на друга. И двата пола когато се касае за търсене на сериозни връзки , задължително жив контакт! Сензитивни може да се долови много повече от казаното и показаното. За кратките афери не съм съгласен , защото сега жените иззеха инициативата от ръцете на мъжете!

    Коментиран от #18

  • 18 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Така":

    Не мога да го определя наблюдавам голамата още няма навършени 20 г. Лишени са от романтика и момичета, факт не са чели книги/романи забрави/.Събират се и в къщи компания музиката усилена до дупка клатят главите не си говорят ами всеки си разглежда с телефона какво иска там тик так и подобни.Ни единия ни другите прави забележка защо гледаш таз или онзи ,различно поколение нещо като Хуманоид извинявам се не мога да намеря по точно определение.За ревност или да страда за някой момче не се е случило, като мъжете и приятелките и затварят им телефон,даже се кара кога я пита приятеля и къде е примерно сме в колата нямало нужда от обяснения ,чак ме е срам редовния отговор не си майка не досаждай с разпити като нея .И приятелките и същите, много са далеко от нашето поколение

    Коментиран от #19

  • 19 Има

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    Разлика в поколенията винаги. Нашето беше възпитавано по морално. Сега се самовъзпитават като че ли от нета , и родителите не са големи авторитети по време на растежа на децата. А нет възпитанието не води до морал. На празник на племенницата ми се бяха събрали женска компания и обсъждаха кое момче трябва да бъде тряснато , все едно бяха мъжка компания. А присъстващите две три момчета не бяха таргет , защото с лилавите коси можеха да дават добри консултации за лакове и червила на момичетата.

    Коментиран от #20

  • 20 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Има":

    Те тези момчета с лилавите коси са най важните приятелки на момичетата,това са истинският смисъл на думата фешъниста не знам защо се опитват да докажат че някоя си блогерка, инфлуенсърка е фешъниста ама друг път.Освен че дават съвет имаме и ние в компанията на моята блодинка не е с лилав цвят,вече си отвори фр. салон яко подстригва майтап няма,оформя им веждите, маникюр всичко разбира и от мода.Дава им точни съвети кое и кой цвят им е подходящ чисто приятелски .Има случаи не могат го разделят ,новото поколение.

    Коментиран от #22

  • 21 Гост

    1 1 Отговор
    Този път сте уцелили.
  • 22 Извинете

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Соваж бейби":

    Че нямам време да общувам с вас , както си заслужава , но когато мога , ще се коригирам ! Не играя игри , а мисля че вие сте жена , която заслужава истинско внимание ! Затова ви заговарям само когато може да се получи диалог , независещ от времето ми ! Надявам се да не ми се сърдите много!

    Коментиран от #23

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.