Last news in Fakti

18 Април, 2024 12:48 831 4

Над 25 000 души се потопиха в балканската култура и музика в кв. Орландовци

  • табиет-
  • фестивал-
  • орландовци-
  • tabiet

Посетителите се насладиха и на богато разнообразие от стрийт менюта, забавни атракции за малки и големи

И тази година фестивалът TABIET превърна софийския квартал Орландовци в неустоимо място за балканско празненство, събирайки над 25 000 посетители през четирите дни на събитието. От 11 до 14 април, парк "Братска Могила" стана сцена на най-новите и най-добри изпълнения от балкански артисти, вкусове и атракции.

Събитието предложи на посетителите си възможност да се потопят в богатството на балканската и световната кухня, като в същото време да се насладят на живи изпълнения от известни артисти от България, Гърция и Сърбия.

Над 25 000 души се насладиха и на музикални емоции - от началната фолклорна вечер с Ана-Мария и Злати Петров, заедно с духов оркестър "Закс", през емоционалните изпълнения на Ангелос Марас и Фани, до гвоздея на програмата с изпълнението на Яни Янков и шоу спектакъла на "Guca" от Гуча, Сърбия и финала с Дичо и дует Expose.

Организаторите на фестивала изразиха своето желание да продължат да спазват традицията на събитието в кв. Орландовци, като го правят по-добро и по-вълнуващо с всяка изминала година.

Посетителите се насладиха и на богато разнообразие от стрийт менюта, забавни атракции за малки и големи, караоке парти, както и приятелски турнири по различни спортни дейности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    3 1 Отговор
    Хахаха..... дали са събудили " тихите съседи " ....?!
  • 2 честен ционист

    1 1 Отговор
    Кога ще поканите участници родата от Кайтагский район? Вай Аман!
  • 3 Браво

    2 0 Отговор
    Браво
  • 4 Мирослав

    1 0 Отговор
    Фествалът беше доста добър. Бях малко скептичен в началото, но резултатът надмина очакванията ми. Ще се радвам да го организират отново. Добре би било да се поканят изпълнители от българските общности зад граница - Македония, Албания, Косово, Гърция, Бесарабия, Таврия.