Last news in Fakti

20 Май, 2015 19:29 1 375 1

Волгин: Ако СЕМ не смени ръководството на БНР, Лозанов да подаде оставка

  • петър волгин-
  • георги лозанов-
  • сем-
  • ръководството-
  • бнр-
  • протестиращи

Виждаме едно усукване

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако Съветът за електронни медии не смени ръководството на БНР, то председателят на медийния регулатор Георги Лозанов трябва да си подаде оставката.Това заяви пред Дарик радио журналистът от БНР Петър Волгин.

След среща в БНР Лозанов препоръча на ръководството на радиото да търси начин за възстановяване на диалога. Втора седмица журналисти излизат на протест заради 10-процентно съкращение на разходите, включително и орязване на възнагражденията.

Заради несъгласие с управлението на радиото, журналистите поискаха оставката на директора Радослав Янкулов и целия управителен съвет.

„Органът, който се занимава с обществените медии, е СЕМ. Аз обаче не виждам от тях готовност да реагират, а напротив - виждам едно усукване, опит да се изкара този спор като синдикален, което е безумно - той няма нищо общо със синдикалните изисквания. Много се надявам СЕМ да вземе правилното решение по случая и мисля, че ако председателят на СЕМ Георги Лозанов продължи да се офлянква, той трябва да си подаде оставката", добави Волгин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ

    0 0 Отговор
    Тоя волгин е на служба в руското посолство, какво ми го шляпате тука!