Last news in Fakti

8 Октомври, 2015 17:03 3 554 6

Чалгата не е в кръчмите, тя е във висшите нива

  • чалгата-
  • кръчмите-
  • висшите нива-
  • ана иванова

Единствената българка в партията на Оланд избухна срещу мешарето, бежанците, плеймейтките и гюбеците на топмоделите

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Носителката на куп отличия за българските успехи в чужбина - Дама на годината и Златно сърце за благотворителност Ана Иванова, която от 10 години работи в Монако, отново се разбунтува срещу абсурдите в родната ни страна. Единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд избухна в профила си във Фейсбук:  

Спрете земята, искам да сляза!

Аз ли идвам от друга планета или съм попаднала на чужда такава?!
Нямам IQ 150, но за парадоксите, които се случват около мен и в държавата ми май не Ми и трябва!!!

Първото несъвместимо, което тези дни прочетох е, че да станеш общински съветник няма критерии - достатъчно е да имаш благозвучен прякор от рода на Пижо или Весо Водката?!

Поредното ВИП-предаване, но като гледам 75% от ВИП-а на България май още не знаят къде се намират след като една "ВИП плейметка" каза, че няма пластични операции освен на: носа, бюста, скулите и филър в устните! Момичето е 1000% натурално ..., но няма значение, тя е "ВИП" и я дават по ТВ -то, но моля ви не си задавайте въпроса със какво са ВИП 75% от участниците!

Педофили се разхождат на свобода / деца на 13 години раждат деца / - визирам нашето велико Мешере, което точно в този момент играе важна роля в избирателната кампания на БГ! Даваме по 600 лв. издръжка на бежанците, а нашите баби, дали труда си на Държавата, след 30 години визимат по 150 лв. пенсия?!

В един електронен сайт си позволих да гледам така прословутия БАЛ НА ТОП МОДЕЛИТЕ на България в очакване да видя - както и видях, красиви елегантни дами с дълги до земята красиви рокли, дали видимо солидна сума за грим и пречески, която се равнява на две месечнаи пенсии в БГ. Да! Не споря - изглеждаха невероятно всички дами, като истински принцеси ииии... всичко красиво спря в момента, в който младеж на име Фики запя и принцесите затанцуваха така наречения балкански ритъм Кючек!

....В първия момент буквално блокирах и си помислих, че съм сгрешила сайта, но за съжеление не беше грешка.

Няма да разказвам, че картината беше грозно гнусна - красиви дами с Имена в обществото на "елитен" бал, да играят кючек с дълги до земята рокли. Липсваха само салфетките!!!

Но на фона на всичките абсурди в Държавата, какво чудно има на един изискан бал издокараните принцеси да въртят гюбеци? Чалгата е издигната на пиедестал във всички сфери на обществото - и докато не отворим очи и осъзнаем какво се случва, нищо добро не ни чака...

Добрата новина е, че откриха вода на Марс! Значи има надежда за всички, които възроптаха: "Спрете Земята, искам да сляза!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слонобикотръбозъб

    0 0 Отговор
  • 2 Слонобикотръбозъб

    0 0 Отговор
  • 3 Браво

    1 0 Отговор
    Браво Ана! Браво Иванова! Най-много ми хареса това с чалгата и пиедестала. Доказателство за твоите думи е, че болшинството от българите (е, то навсякъде си има простотия), когато отидат да живеят в чужбина, някак изневиделица променят начина си на мислене и поведението си. Иначе, всичката тази помия у нас има много причини, от които основната е, че ВСИЧКО СЕ ИЗМЕРВА В ПАРИ. Ама нали си изпочупихме краката да "стигнем американците" - е в много отношения ги стигнахме...
  • 4 flyzepp

    0 0 Отговор
    Мда, въпросът е, че от едно известно време си мисля какво може да се направи, за да не затъваме още повече. И ясно си давам сметка, че не е много. Майки бият учителки, ученците също. Делегираните бюджети, стимулират училищата да задържат и най-големите калпазани/побойници/уроди. Навсякъде беззаконие:) и разбира се Азис, Евгени Минчев, Криско - културни икони. Все пак има лъч надежда. Например, колкото и да са нископлатени учителите и каквито и стари методи да използват правят и готини неща - като това, че канят успели (според нашите, а донякъде и европейските стандарти) професионалисти в училищата, за да разкажат на деца какъв друг може да бъде живота... Но, за съжаление този и другите подобни примери са единици....
  • 5 vassil vassilev

    1 0 Отговор
    Това си е самата действителност, много нормални хора често се питат да ли не са сгрешили. Не, това ни го налагат от доста години институциите; чалга, гюбеци, мутри, гейове, примиримост към другите определени като малцинства и за приобщаване към обществото за сметка на редовния гражданин- данакоплатец който подсигурява пенсионери, заплати на служителите и техните осигурителни вноски
  • 6 самата истина

    0 0 Отговор
    Всичко написано от, Ана Иванова, се знае от всеки.Народа го е казал мнооого отдавна. ПРОСТ НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА.