Last news in Fakti

24 Август, 2020 20:30 24 697 110

Контрапротестите: защо на сцената излезе и Бареков

  • николай бареков-
  • герб-
  • бойко борисов

Странно е, че организаторите на контрапроявите са заложили на Николай Бареков, който не крие връзките си с Пеевски

Контрапротестите: защо на сцената излезе и Бареков - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ето, че на сцената се появи и Николай Бареков. Бивш журналист, бивш шеф на телевизия, бивш партиен лидер, бивш евродепутат. Вероятно има нова сезонна дейност - контрапротестиращ. От Емилия Милчева.

 

През зимата на 2013 година избухнаха протестите срещу цените на тока. Тогава в София - за да подкрепят първия кабинет на Бойко Борисов, пристигнаха свиневъди и докараха прасета в камион с плакати: "Бойко - кръстник на свиневъдите!" и "Бойко, ако теб те няма, и нас няма да ни има". Мина време, видя се, че прасета в България са се раждали и пак ще се раждат, въпреки африканската чума и независимо кой е на власт. Контрапротестите зачестиха. Малко по-късно те се превърнаха в запазена марка на оцелялото 13 месеца правителство на БСП и ДПС. Но вече не са това, което бяха. 

През 2020 година контрапротестите са само елемент от манипулативните техники на управляващите за печелене на време - наред с проекта за нова Конституция, промените в Изборния кодекс, хорови и солови възгласи на отблагодаряващите се и внушения за тежки кризи на хоризонта. Разбира се, нямаше как да се мине без Големия митинг - и ГЕРБ си направиха такъв, докарвайки с автобуси хора от цяла България. Същото направиха БСП и ДПС, които през ноември 2013, при кабинета "Орешарски" извозиха много повече, за да напълнят Орлов мост и Цариградско шосе почти до някогашното заведение "Феята". 

Бареков сам на контрабарикадата

И ето ти Николай Бареков, бивш журналист, бивш шеф на телевизия, бивш партиен лидер, бивш евродепутат - и настоящ контрапротестиращ, поради липса на друго публично известно занятие. КТБ, финансирала телевизията и политическата му кариера, фалира малко след като Бареков стана евродепутат на изборите през май 2014 година. На последните евроизбори м.г. обаче неговото движение "Презареди България" получи едва 0.2%  или 3708 гласа. Но сега изглежда, че Бареков си е намерил сезонна работа.

Яви се с гражданска свита на Буджака край Созопол, за да покаже вилата на издателя на "Икономедиа" Иво Прокопиев, твърдейки, че ограничава достъпа до брега - а издателят заяви, че за четвърти път ще го съди за лъжи за него и семейството му. С друга ударна група се опита да нахлуе в централата на "Да, България" на столичен булевард. От партията отговориха с декларация, в която заявиха, че тяхната битка е с Делян Пеевски, не с подчинените му: "Пеевски, не се крий зад Бареков! Ако имаш грам достойнство излез с лицето си".

Странно е, че организаторите на контрапроявите са заложили на Бареков, който не крие връзките си с Пеевски. В декларацията на "Да, България" той е наречен и "доказан клеветник-рецидивист". Няма как човек като него, изгубил общественото доверие, да манипулира и създава внушения, които да разединяват протеста и да всяват съмнения, че "всички са маскари". Нали това е основната цел - Прокопиев с неговата вила на Буджака и Доган с резиденцията си в парк Росенец да бъдат поставени под общ знаменател.

Бареков бе задействан чак месец след началото на сегашните протести. Това може да се тълкува или като белег, че инвестициите в контраакции сега не са основно перо, или като временна заетост.

Открийте разликите

Лесно е човек да разпознае контрапротестите. Достатъчно е да се види акцията в парк Росенец на 11 юли т.г., пред летните сараи на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Тези, които се отзоваха на призива на "Да, България", дойдоха спонтанно и неорганизирано, за разлика от избирателите на ДПС, натоварени в автобуси и докарани в ранни зори да пазят портите на Доган.

Протестите имат ясно формулирани цели. Настоящите искат оставките на премиера Бойко Борисов, на неговото правителство и на главния прокурор Иван Гешев като обвързани със задкулисието, образно определено като "Сараите". Контрапротестиращите нямат други цели, освен да осмеят, унижат и остракират гражданите и тяхното недоволство. Затова и контрапротестите си приличат, но всеки протест е различен по своему. Така например през септември 2019, когато хиляди граждани организираха шествие срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, група роми бяха пратени да опорочат протеста. Някои от тях признаха, че са им платили по 20 лева. Участието им обаче определено ще се запомни с фразата "Гешев е радост" - именно така един от тях сричаше надписа "Гешев е расист". Ето как неслучилата се интеграция на ромите и отпадането на много от тях от образователната система не просто провали акцията, а направи от нея виц.

За разлика от тях, Бареков умее гладко да чете и да говори - така ефектът на ехолалията е гарантиран. През 2014 вадеше някакви снимки на Борисов заедно с видни СИК-аджии и други босове на групировки, обявявайки, че Борисов е проект на ДС и е свързан с убийства на десетки ключови фигури на прехода. А днес обвинява лидера на "Да, България" Христо Иванов в заиграване със задкулисието.

При акцията му в централата на извънпарламентарната формация го посрещнаха с кадър как пече кебапчета за избирателите си преди 6 години.

Тази скара вече затвори.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 151 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе кой беше тоя бе???

    284 12 Отговор
    Как не го е срам да си показва мазната физиономия .... Не знам да има друга такава “бяла” държава...

    Коментиран от #13

  • 2 РЪМПЕЗИ

    267 9 Отговор
    ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ИЗПОЛЗВА НЯКОЙ МАЛОУМНИК...В СЛУЧАЯ Е БАРЕКОВ...ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ ГО ИЗПОЛЗВАТ..НО ПУСТИТЕ МУ ПАРИ..НИКОГА НЕ СТИГАТ...ГОТОВ Е ДА ГО ЛИНЧУВАТ, НО НЯМА ВАРИАНТ...
  • 3 Един

    201 9 Отговор
    Мекотело!
  • 4 Шляхтиц

    234 12 Отговор
    Бареков излезе на протестната сцена, защото е безработен и няма какво да яде.

    Коментиран от #108

  • 5 факти

    183 18 Отговор
    Защото е маша и оръдие на крадливата върхушка, която управлява с мафиотските похвати на сплашването! Днешната прокурорска сбирка е класически пример за сплашване!
  • 6 Тоя м

    177 9 Отговор
    Дудук Бюреков г.еда да изкара някою лев. Затва. Мазен интересчия
  • 7 Гост

    160 6 Отговор
    Защо......Защото е ПОДЛОГА И Е СВЪРШИЛ ПАРИТЕ ЗАТОВА
  • 8 Запознат

    134 5 Отговор
    Свършил е парите за наркотиците и сега иска да заработи кинти , че и на дилърите е заборчил!
  • 9 Чук и Гек

    142 16 Отговор
    На фона на такива утайки, Бойко наистина изглежда като много велик управител! Само един президент не рачи да му заредят чекмеджетата с евраци и да си трае! И мафията прати слугите си да го нападнат!

    Коментиран от #50, #51

  • 10 Опа

    116 8 Отговор
    На този явно му са свършили парите от Брюксел и ето (маймунка та) пак се появи. Това е наглостта на всичките български политици мислят ни за слабо умни. Но не всички сме такива и ще го разберете много скоро
  • 11 Хамстер- Х

    121 9 Отговор
    Долна подлога, нали Боко и Цветелина са му кумове и му подариха ВЕЦ затова чувства се задължен
  • 12 Сск

    111 12 Отговор
    То гербаджия да си, ще се отвратиш от дудуци,калинки,мисирки и т.н
  • 13 Бате

    89 5 Отговор

    До коментар #1 от "Абе кой беше тоя бе???":

    Бате, я по сериозно! Политик и срам? Е те такова животно няма!!!!
  • 14 Как

    96 6 Отговор
    защо ? Тоя поплювко за пари навсякъде излиза ! Ефекта е нулев обаче !
  • 15 Активист на БКП

    90 7 Отговор
    Абе тоя не го ли бяха замеряли с фекалии ???
  • 16 Санчо

    93 10 Отговор
    Да изкараш толкова дълбоко компроментиран политик като "Кавала" да ти защитава интересите, говори за безизходица... Те просто нямат по-добър, всичките им слуги са дълбоко омазани до шия, а пък и този са го платили отдавна, нека малко да си заработи платеното... Барека ще се нареди до кукловодите си на съдебната скамейка... Скоро...
  • 17 2 КАВАЛА

    34 71 Отговор
    ЩОМ УЧИНДОЛСКИЯ МОЖЕ ,ЗАЩО БАРЕКОВ ДА НЕ МОЖЕ??КАТО ЖУРНАЛИСТ Е НЯКОЛКО КЛАСИ НАД ЧАЛГАРЯ /ЖУРНАЛИСТ/
  • 18 Eee

    57 8 Отговор
    Защото е огладнял.😋
  • 19 нема фандък никому

    66 7 Отговор
    ДУДУКА ПАК ШЕ ГО ЗАМЕРВАТ С ПЛИКОВЕ ОТ КАНАЛИЗАЦИЯТА
  • 20 нннннееее

    59 5 Отговор
    Като разбъркаш фекалии - глистите излизат веднага...

    Коментиран от #38

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Я... Я

    59 4 Отговор
    ЗАЩОТО Е ПОДЪЛ ПРОДАЖНИК. ТОЯ ОТ КОИ ЛИ НЕ БЕШЕ. ГОТОВ Е НЕ САМО ДА ГО ЛИ ЧУВАТ РЪМПЕЗИ. И НАЙ СВЯТОТО ЩЕ СИ ДАДЕ ЗА ПАРИ.
  • 23 Ххх

    64 4 Отговор
    Е, че той Бареков от доста време е символ на най - долното и продажното. Какво да се прави, и той хляб трябва да яде, както се казва. А Бареков си е специалист в областта - политически поръчки срещу заплащане. Макар че той по - скоро ще направи антиреклама на тези, които го изпращат и ще отврати допълнително непредубедените и неориентирани избиратели.
  • 24 Ххх

    33 4 Отговор
    Макар че, преди време Бареков служеше на други господари, и пееше друга песен. ......10.2017 г. ....Скандално твърдение относно връзка на военния министър Красимир Каракачанов направи евродепутатът Николай Бареков, чието име единствено беше посочено от прокуратурата като част от обвинението за КТБ, което е 15 000 страници и което трябва да бъде изчетено на глас в съдебна зала! Припомняме, че партията на Бареков "България без цензура" и ВМРО бяха в коалиция за европейските избори през 2013 година.
    Според думите на Бареков, Каракачанов бил роднина на Василев, заради което банкерът поискал на лидера на ВМРО да му бъде намерено място във фалиралата вече ТВ7. Василев сам бил казал за Каракачанов, че е "крадлив и алчен". Ето и целият пост на Бареков в официалния му профил във Facebook:
    "2012 година Каракачанов ми беше пратен от "благодетеля" си (по негови думи) Цветан Василев да почне работа в Тв7. Препоръката на шефа му от КТБ беше да му намеря на дебелия войвода да води някоя рубрика в готово предаване без много да го юркам срещу 5000 лева на месец! Възразих, че това би взривило климата в нюзрума и по-добре да си оправят отношенията помежду си, а от мен да остане само рубриката по граждански договор срещу по-скромна сума.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Монте

    44 9 Отговор
    Всичите са яхнати и платени толупи,които не различават черно и бяло а контрапротестират
  • 28 2loop

    35 6 Отговор
    На контрите само пеперудковци и лилави, сега разбрахте отговора на въпроса
  • 29 Ха,как защо ,ма....

    35 4 Отговор
    Щото трябва да се яде,затова.
  • 30 ФИНЦИ

    52 11 Отговор
    ТОВА Е ВИЖТЕ СЕ ГЕРБАДЖИИ КОЛКО СТЕ ДОЛНИ
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Антисоросоид

    24 34 Отговор
    Бареков не го харесвам но тук е прав! Сороските слуги са се внедрили в протеста и искат да го дирижират. Протестът е опорочен и много хора спряха да го подкрепят включително и аз.
  • 34 Чук и Гек

    42 2 Отговор
    ⚒👀 Когато остави журналистиката и се впусна в политиката се правеше на антигерб, та го заляха с матреал от тоалетните! Но, в едно студио подсказа, че се гласи за патерик та Греб с думите - ,,Г-н Борисов знае, че аз съм държавник!"!!!🦴🥄🥥🦴 Много пропадна тоз държавник тея дни! Какво ли не прави човек, когато е гладен!👹
  • 35 SVOBODA

    39 3 Отговор
    Бареков наркоманa е абсолютно сам политически труп!
  • 36 Излезе

    32 3 Отговор
    Защото потекоха мръсните пари към него

    Коментиран от #87

  • 37 Паризанина

    30 2 Отговор
    Тоя няма ли кой да го чукне с по голям калибър
  • 38 хахахахахаха

    20 2 Отговор

    До коментар #20 от "нннннееее":

    много точен коментар браво !!!
  • 39 Хаста ла виста

    16 12 Отговор
    Бареков - служител на Пеевски,
    Пинокио Бойкикьев - служител на Прокопьев
  • 40 Хахахаха

    13 39 Отговор
    От Николай Бареков по-гнусен е само Румен Радев!
  • 41 габровец от варна

    33 5 Отговор
    Дудукчиев изплува от небитието сигурно щото е усетил далаверка някъде... Тоя двуличник гладен не стоява. Пръв приятел на самия Дявол става само и само келепир да пада. Такава е същността му.
  • 42 Търся някой си

    23 7 Отговор
    Фролов ли Флоров,се тая,дайте ми
    адреса му,да си поговорим насаме?!
  • 43 Те това са остриетата

    26 9 Отговор
    на ГРОБ: Бареков (Дудука),Флоров(боклука),
    Стъки(фъстъка) и други подобни продукти!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 МИРИШЕ НА КРАДЦИ

    25 7 Отговор
    ПАК МУТРАТА ОПРЯ ДО ДУДУКА С ПАРИТЕ НА ПЕЕВСКИ -- ЕВАЛА ИН ГИ ПРАИМ НА ТЪПОТИЯТА ! ДА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАМЕ И МИРИЗМАТА НА ФЕКАЛИИИИИИ
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Patriot

    17 3 Отговор
    Кой беше този Бареков?! Да не е ония, дето тъщата му купуваше скъпи джипове?!
  • 48 Радев

    12 26 Отговор
    Кога Божков купи този сайт. Заради такива журналисти България е най зле.
  • 49 Историк

    13 6 Отговор
    Христо Иванов= Иван Костов, Бареков=Цветан Василев

    Коментиран от #52

  • 50 Опа

    8 12 Отговор

    До коментар #9 от "Чук и Гек":

    Не че не искаше ами не му дадоха достатъчно на ръдеф ,затова е
  • 51 Опа

    12 8 Отговор

    До коментар #9 от "Чук и Гек":

    БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.МНОГО ЛОШ МАТРИАЛ И ПРОТЕСТИРАЩИ И ВОДАЧИТЕ И КОНТРА ПРОТЕСТИРАЩИ И ВОДАЧИТЕ НЯМА ИДЕАЛИ ,СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИИИИ ЗА МНОГОТО ПАРИ ОТ ЕВРОПА
  • 52 Каунь

    16 1 Отговор

    До коментар #49 от "Историк":

    Стари муцуни нов бардак
  • 53 Marinov

    25 2 Отговор
    Защо на сцената излезе и Бареков ами Защото май си е баш ПОМИЯР и ИБРИКЧИЯ !
  • 54 Братиньо

    23 2 Отговор
    Бареков е един обикновен измекяр, никога не е бил и няма да бъде фактор в държавата. Защо изобщо го обсъждаме?
  • 55 Фаро

    11 3 Отговор
    Отпадъка на българското общество и тум там по някой трол да вмирисва пейзажа
  • 56 Смех

    16 10 Отговор
    Тия ли ще уплашат народа,шепа чукундури?Бойко ти си луд,ако се мислиш за победител

    Коментиран от #60

  • 57 Гост

    6 7 Отговор
    Голямата ирония на контрапротестите е ,че се правят с парите на протестиращите.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ХАХАХАА

    6 5 Отговор
    ИСТИНСКИТЕ ВИНАГИ ИЗДЪРЖАТ ПО ДЪЛГО ПЛАТЕНИТЕ ПРЕКЛЮЮЧВАТ БЪРЗО ЗАЩОТО ДИЛЯНЧУ Е СКРЪНДЗА :)ХАХАХА
  • 60 Мдаа

    9 12 Отговор

    До коментар #56 от "Смех":

    Интересно, снощи на великия народен протест не можахте и 200 човека да съберете.
    Егати народната подкрепа, страхотно народно начинание.
    Ама виж се разтрепериха мартинките, като видяхте че има хора, които не ги е страх да се изправят срещу вас.
    И се започна тотално оплюване.
    Сега и Бареков решихте да го пришиете към хората защитаващи Ситняково.
    Още някой да се опитате да пришиете?

    Коментиран от #86

  • 61 Оставчо

    8 9 Отговор
    Виждате ли,кой застава зад Тиквата?!:
    Отрепки,дамски буби, тъпанари,измекяри,
    Да ги изметем окончателно!

    Коментиран от #85

  • 62 Вижте какво

    7 8 Отговор
    Видите ли Гербераст,сваляте му гащите,вземате
    една пръчка,хвърляте я и започвате да шибате!...

    Коментиран от #70

  • 63 Бранкалеоне

    5 8 Отговор
    Те още не знаят,че си отиват.
    Какво искате от Тикви?!
  • 64 Електра

    9 8 Отговор
    А бе не че харесвам Дудука, но протестите да не са ноу хау само за Йоло Делев, Лупи, Костинбродската Корвета, Пинокио, Минетков и Ян Бибиткян...
  • 65 Илчо дебилчо

    6 9 Отговор
    Големи дебили са тези от най инфантилната
    партия била в България - Герб!....
  • 66 Маджо вика Ристю

    9 8 Отговор
    Значи за Ристю и Импексовата БСПдирастия, както и за отровното трио може, също и за сестра Галева и трито и от баби може, но за Барейков не може.
  • 67 Леле!..че Електра!

    3 3 Отговор
    Скрий се бе парцал...

    Коментиран от #84

  • 68 Мавъра вика Импекса

    7 7 Отговор
    След като Комуняците приватизираха 8и Март, 1ви Май, празниците на Съединението, Освобождението и Шипченската епопея, сега приватизираха и протестите. За техните протести може, но за другите не.
  • 69 Пръждосвайте се

    6 8 Отговор
    Гадове от ГРОБ, завинаги...
    Иначе ви чака!...скоро ще видите
    Какво!..

    Коментиран от #82

  • 70 Маджо вика Ристю

    9 6 Отговор

    До коментар #62 от "Вижте какво":

    Видите ли БСПеераст,сваляте му гащите,вземате
    една пръчка,хвърляте я и започвате да шибате!...
  • 71 Ей тези ще

    5 6 Отговор
    излязат по тъпи и от Тиквата, Барни Ръбъл,
    Каскета!
  • 72 Тъп

    6 6 Отговор
    По тъп, най тъп,Герберуги!
  • 73 БРАВО!

    5 6 Отговор
    НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е БИЛ? ВАЖНОТО Е, ЧЕ СЕ Е ОСЪЗНАЛ И ИСКА ДА ИЗЧИСТИ ИМЕТО СИ.ИМА ГРЕШКА ИМА ПРОШКА.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 В.В.П.

    2 5 Отговор
    СЛЕД ОБЯД СЪМ В СОФИЯ....ДА ГО ОШАМАРЯ ТОЗ ЦЪРВУЛАН...ЪХЪЪЪ....
  • 76 Шмекер

    2 3 Отговор
    Емилия Милчева КТБ, финансирала телевизията и политическата му кариера, НЕ фалира , а някой се опита да си я припознае за своя. Не говорете глупости, а ако искате да кажете неще кажете истината. КОЙ се опита да заграби КТБ ???
  • 77 ДА СЪБОРИМ ПАЛАТКИТЕ!

    11 3 Отговор
    ВИЕ ЛИ БЕ? ВИЕ ЛИ ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ БЪЛГАРИЯ? ВИЕ НЕ СТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ, ВИЕ СТЕ НАРКОМАНИЗИРАНА ПЛАТЕНА СГАН И САМО ГАЗЕНЕ ЩЕ ВИ ОПРАВИ.
  • 78 Шаран БГ

    3 3 Отговор
    Кольо, Кольо, Кольо...... и ти ли огладня ? Нали бе евро.... Не се ли осигури до дълбоки старини? Я си виж колегите / колежките/ от Брюксел, като вицепрезидента ни , например........ Олеле-е-е, и тя гладна....... Пази Боже !!! Ама Господи, ти ли ги помаза тия хора или една велика партия на пролетариата ???
  • 79 ДОКО

    5 3 Отговор
    БЬОРЕКАТА ОГЛАДНЯ..А ТОЙ КЪЛВЕ НА ПАРА
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Нормален

    2 3 Отговор
    Аман от еничери
  • 82 антифашист

    4 2 Отговор

    До коментар #69 от "Пръждосвайте се":

    A тaкa, първo зaплaшeтe, a пocлe изпълнeтe зaкaнaтa! Комунистът това знае, това може - бой, глад и стригане! Фaшизмът идвa! Всички щe нaпуcкaмe държaвaтa, aкo /нe дaй бoжe/ изрoди кaтo тeб зaпoчнaт дa кoлят и бecят пo улицитe, caмo зaщoтo някoй e нo другo мнeниe!
  • 83 Кракра Пернишки

    1 4 Отговор
    Едно уточнение: бЮреков е завършил през 1990- та година в първата хуманитарна паралелка в гимназия "Д. Благоев", а за английската ( задочно или вечерно) не се знае кога ...
  • 84 Психотерапент

    3 2 Отговор

    До коментар #67 от "Леле!..че Електра!":

    Споко, много си нервен? Посещавай курсове за овладяване на гнева. Ако в твоето село няма организирани подходящи курсове, потърси в съседното.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Прав си

    6 2 Отговор

    До коментар #60 от "Мдаа":

    Спор няма, комунистите винаги са били по-организирани. Особено с подкрепата и мотивацията на откраднатите пари.
  • 87 Тоя с парите

    6 2 Отговор

    До коментар #36 от "Излезе":

    Мръсните пари текат към тия, от Орлов мост.
  • 88 Съдията Дред

    5 2 Отговор
    Избори идват, дудука ще се пробва. То 4 % няма как да мине, но с повече шанс ще се добута до 1%, и следва 4 години партийна субсидийка. Пък и сега ще заработи некви кинти, нали трябва все нещо да тури в уста. Проблема на всички като него е, че за длъжноста ибрикчии мераклии бол.
  • 89 сексолог

    2 4 Отговор
    Капута е нужен при секс (между ГРОБ и държавата).
  • 90 Матей

    3 1 Отговор
    Как може някой да се връзва на акъла на ники-дудука,достатъчно е да му видите записите в чалга-заведение от 96г близо до Пловдив,за да получите отвращение за цял живот.И тоя вместо да изчезне накрай света,се тика под прожекторите и не е само той,ами и С. ТрИФОНОВ.сМЕШНО И ЖАЛКО Е ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ТАКИВА ТИПОВЕ като за някакви важни персони и авторитетни,не им обръщайте внимание,да си намерят мястото,на къра с мотика осми номер.
  • 91 пророк Исай

    0 2 Отговор
    Кой е този , що така горделиво пристъпя ? Мисли си , че е пораснал - да си премери сянката в 12 часа .
  • 92 любопитен

    1 2 Отговор
    Бивш , бивш , бивш - все бивш , ясно , иска да го замини с НАСТОЯЩ , НАСТОЯЩ , НАСТОЯЩ ....... палячо и марионетка .
  • 93 Ха-ха

    1 1 Отговор
    Баджаков се е импрувнал до стпен мастър-мъстия. Ще води контрата на английски.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 НЯКОЙ

    1 1 Отговор
    тоя е и бивш чалга певец ако някой е забравил,изобщо пумияр
  • 96 Тошко до номер 1

    4 4 Отговор
    Тоя дето питаш е Ристю (Пинокиото) . Сега е бръснат - не можеш да го познаеш, все едно си е направил трансплантация!?!?
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Сатъра

    4 1 Отговор
    Хич не се занимавайте с това подобие на човек единствено ме е яд, че мърси Българското знаме.Щ е си получи и той заслуженото
  • 100 Васил

    0 4 Отговор
    Изгладнял е и чака някое чекмедже да му прати диктатора.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 йокин

    1 3 Отговор
    Що да го е срам,и на мен да дадът тия облаги,както на него,що да не излезна,да дигам,гюрюлтия,още повече,че сигурно му заплащат,за дейността му.
  • 103 Иван

    2 0 Отговор
    Кукловодите на протестите и антипротестите са едни и същи.За това този противен и продажен червей Бареков, изпълзя от дупката си. Целта е да се насъскат хората едни срещу други ,да се създаде анархия и да се пролее човешка кръв. Този изрод Черепа , такива като него и руските им господари няма да се спрат пред нищо.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 ъъъъъ

    3 0 Отговор
    а бсп изобщо нямат връзки с дпс. едни целувки бяха . голяма любов. ама и те се правят на протестиращи. кой предложи пеевски ...? маяманолова. и тя на протеста?????
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Дървен шоп

    0 0 Отговор
    Хора отворете си очите,без значение е коя партия как се нарича и като каква се представя всички са еднакви навързани да като свински черва,всички до последният "политик" са били членове на ДКМД и някои и на БКП.Не можем да чакаме хубаво от тях
  • 108 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шляхтиц":

    При положение, че като евродепутат е прибирал по над 10хил. евро на месец освен безработен трябва да си и пълен некадърник за да не си планувал какво ще вършиш когато ти секнат кранчето с незаслужените приходи.
  • 109 ДОКО

    0 0 Отговор
    БЬОРЕК БЪДИ ПО АКТИВЕН ДЕ..ЗА ДА СИ ЗАСЛУЖИШ КИНТИТЕ..А КОГАТО СИ ВЗЕМЕШ ПАРАТА ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ СИ КУПИ ЕДНА ЕДНА ТЕТРАДКА ОТ 100 ЛИСТА И ПИШИ ДО ОТКАТ..АЗ СЪМ БОКЛУК..АЗ СЪМ БОКЛУК..ГРОСЕ БОКЛУК..МОЖЕ И ДА НАПИШЕШ И ЕВРОБОКЛУК..НЕ СЕ СЧИТА ЗА ГРЕШКА
  • 110 РЯДКО КАФЯВО

    0 0 Отговор
    КАФЯВАТА МИРИЗМА ПАК Е В ПОЛИТИКАТА И ПАК Е ОТ СТРАНАТА НА МУТРИТЕ И КРАДЦИТЕ !