Last news in Fakti

30 Април, 2013 21:21 3 506 0

Иван Бонев: ВМРО е реалната партия на протеста

  • вмро-
  • реалната-
  • партия-
  • протеста

Кандидат за народен представител от ВМРО – Българско национално движение в 25 МИР София

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Иван Бонев е един от инициаторите на първите масови граждански протести в столицата. Кандидат е за народен представител от гражданската квота в листите на ВМРО – Българско национално движение. Бонев е на 27 г., завършил е електроника в Техническия университет. Работи в сферата на информационните технологии.

- Г-н Бонев, в началото на гражданското недоволство през февруари Ви определиха като „лицето на протеста”. Как се решихте да сте кандидат именно от листата на ВМРО за 25 МИР-София за предстоящия парламентарен вот?

- ВМРО е партия, която е доказала последователността в действията си в борбата срещу монополите, олигархията и всички неуредици в държавата. Това е единствената патриотична партия, която реално защитава и се бори за националните интереси и запазване на българската история в истинския й вид. Такава каквато сме  учили и  знаем, а не с опитите за подмяна чрез нови учебници от измислени автори и издатели!

- Считате ли, че идеите и програмата на ВМРО – Българско национално движение отговарят на желанията и стремежите на българите?

- Исканията на протестиращите в последните години и на ВМРО са абсолютно същите, затова за мен това наистина е партията на протеста и аз заставам зад нея!

- Какъв е резултатът от масовите граждански протести през изминалите месеци? Недоволните станаха ли доволни и можете ли да прогнозирате какъв, според Вас, ще е вотът на протестиращите?

- Протестите доведоха до сваляне на наглото и престъпно правителство на ГЕРБ. Чуха се доста искания от страна на протестиращите, някои бяха добре обосновани, други бяха нереални. Може би умишлено бяха подхвърляни повечето нереални искания, за да се стигне до разделението на протестиращите на малки групички. По този начин се потуши до голяма степен уличният натиск. За мен това беше похват на управляващите.

- Какъв подход ще приложите, за да спечелите доверието на избирателите? Какво ще им предложите, какво ще им обещаете?

- За щастие с годините съм спечелил доверието на много от съкварталците ми в „Люлин“ с борбата срещу различни нередности в района – защита на зелени площи, възстановяване на улично осветление, запълване на дупки по кварталните улички и др. И всичко това след сигнализиране и следене на изпълнението от страна на институциите. Винаги съм казвал, че който успее да влезе в Парламента трябва да защитава интересите на своите избиратели, защото те са го избрали за народен представител и точно това трябва да се случва. Трябва най-после в политиката да влязат хора, които да прекратят 24-годишното статукво на олигархично и антибългарско управление! Време е България да стане отново онази хубава държава за живеене, която всички помним! Време е отново да вземем водещи позиции в областта на производството, земеделието, енергетиката и др. Време е държава и Родина да станат едно!


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА