Last news in Fakti

22 Юли, 2014 13:19 4 765 2

Младежите по баскет палуват с полуголи танцьорки

  • баскетбол-
  • танциорки-
  • младежки национали-
  • художествена гимнастика

Направо от летището след полета си от Крит момчетата се изсипаха в столичен клуб

Цяла плеяда от спортисти се изсипа снощи в един от хитовите попфолк клубове в столицата. Младежкият национален отбор по баскетбол и националките по художествена гимнастика поляха своите успехи с ретро хитове.

Направо от летището след полета си от Крит момчетата на селекционера Петко Делев се изсипаха в клуба, за да отпразнуват доброто си представяне на Евробаскет 2014. Атлетичните спортисти предизвикаха вниманието на дамите, но на две от тях всички имаха повод да завидят - секси танцьорките на клуба. Те се смесиха с младата баскет генерация, а националите накрая дружно признаха, че ако имат мач срещу кръшните дами, ще претърпят фиаско. Центърът Велислав Гълъбов най-щедро позира за снимки с танцьорките и бе най-деен в чупките в кръста.

На съседно сепаре до баскет звездите пък купонясвяше по женски ансамбълът по художествена гимнастика. Момичета на треньорката Ина Ананиева спечелиха златен медал на 5 чифта бухалки на Европейското първенство в Баку миналия месец. От тренировки и лагери, грациите едва сега намерили време за полеят титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор
  • 2

    0 0 Отговор
    Ох, котьо, гимнастичкиииииииии.......