Last news in Fakti

22 Юли, 2014 14:17 2 753 1

Спектакълът Мулен Руж идва на Черноморието

  • молен руж-
  • рубен алварес-
  • парти-
  • спектакъл-
  • слънчев бряг

Испанският диджей Рубен Алварес отново у нас

Френско “олала” и испанско “оле” в унилална комбинация! Не вярвате ли? Съчетанието се получава, и още как! Стига да бъдат събрани на едно място вариететната програма на известния парижки клуб “Moulin Rouge” и ветерана на испанската и европейска хаус музика диджей Рубен Алварес.

Вечерта на 25 юли ще бъде неповторимо гарнирана от програмата “Moulin Rouge” с нейните екзотични маски, огромни ветрила и пищни перуки, танци с бастунчета и бомбета, дълги стройни женски крака и прекрасна люлка като декор. Полъх от Париж и представлението Crazy Horse гарнирани с капка от неповторимото френско възклицание “олала”.

За да се получи истинското вечерно пиршество на сетивата и емоциите, морският клуб където ще се състои грандиозния спектакъл ще сервира “ордьовъра” “Moulin Rouge” заедно с “испанското вино” на легендарния Рубен Алварес, който постоянно експериментира в творчеството си, не спира да прилага разнообразни ефекти, обрати, акапелна музика, да смесва дръзко стилове.

И понеже френско “олала” и испанското “оле” си подават ръка под звездите на родния Слънчев бряг, заедно с Рубен Алварес зад пулта ще е и българският диджей Mascota. Двамата записаха наскоро съвместно парче, което носи името - “I like you”. Негов издател е един от най-добрите лейбъли в света “Urbana Recordings”.

Испанецът Алварес е сред най-търсените и известни имена на хаус-сцената в родината му. Благодарение на сътрудничеството му с Дейвид Пен, Ив Мураска и Робер Гаез в работата върху талантливият диджей успява да привлече вниманието на музикалните среди върху творчеството си и върху уменията си на продуцент и на диджей.

Bonsoir и Bienvenido на всички!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор