Last news in Fakti

17 Септември, 2014 16:53 4 752 2

Кели Брук : Мъжете са такива свине

  • кели брук-
  • били зейн-
  • джейсън стейтъм

В автобиографията си тя разкрива подробности за отношенията си с Джейсън Стейтъм и Били Зейн

Британската манекенка Кели Брук определи всички мъже като свине, съобщи hindustantimes.com.

По-рано през този месец секс бомбата издаде своята автобиография, в която разказва за любовните си връзки с актьорите Били Зейн и Джейсън Стейтъм, както и за отношенията си с  играча по ръгби Дани Киприани. Тя твърди, че Стейтъм е искал да се утеши с нея след раздялата си с манекенката Роузи Хънтингтън.

„Когато нещата с Дани приключиха през миналата година, Джейсън ми се обади и каза: „Аз все още те обичам“.Отвърнах му, че и аз го обичам. Ние винаги ще се обичаме. На следващия ден прочетох, че той се е разделил с Роузи Хънтингтън – Уайли. Беше ясно защо ми се е обадил. Не искам да съм спасителен пристан за никого. Мъжете са такива свине. Той и Роузи се събраха отново и от тогава не съм го чувала.

Зейн искаше от мен да изглеждам като момиче на Бонд от 60-те или домакиня от 50-те. Чувствах, че трябва да открия коя съм наистина и своя собствен стил. С него никога не съм живял в реален свят.  Той проектираше всичките си фантазии върху мен.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comment

    2 0 Отговор
    Ако мъжете сме свине, следва жените да са прасета!
  • 2 Todor

    0 0 Отговор
    Ами "каквото повикало такова са обадило" - българска народна поговорка. Но в стила на клишетата бих отговорил на Кели Брукс - "Всички жени са меркантилни к..ви" А истината е че, такива търсиш и на такива попадаш...