Last news in Fakti

24 Октомври, 2014 09:07 9 893 2

Да се отдадете на петъчно опиянение

  • bazar.bg-
  • питие-
  • чаши

Последният работен ден от седмицата е повод не само да се опитате по-бързо да си свършите работа, за да се отдадете колкото се може по-рано на почивка, но и повод да се видите с приятели на по питие, а защо не и за повече от едно. Не само компанията на приятели може да направи вечерта забавна. Има редица начини пиенето ви да стане по-забавно. Някои от предложенията може да видите в сайта за безплатни обяви bazar.bg.

Ако сте решили да започнете с кехлибарената течност, но това бирено рали е отличен вариант. Цената му е само 10.90 лв. Закачливата купонджийска чаша е с вместимост 500 ml. Подобно на виното и аксесоарите за него са скъпи. Така например, поставка за вино под формата на кладенец с две чаши е с цена 20 лв. Поставката е изработена от дърво, а чашите са от керамика, която е гледжосана и ги прави годни за употреба.

Популярни игри също могат да бъдат перфектно съчетани с алкохолни питиета. За предпочитани са такива с висок градус. Една такава игра е морският шах, който върви с 9 броя парти шотове. Към края на вечерта градусът на настроението е доста висок. Може обаче да го повишите още със стриптийз чаша. Цената й е 10 лв., което е атрактивна цена, като се има предвид, че при наливане на ледена напитка, се разкриват женските прелести.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пияч

    0 0 Отговор
    днеска ще се кърка яко!
  • 2 wulkan

    0 0 Отговор
    горната картинка.