Last news in Fakti

6 Февруари, 2016 07:31 2 038 0

Путин възхитен от зрелищен цирк

  • путин-
  • възхитен-
  • цирк

Президентът на Русия Владимир Путин, присъства на представлението  „UFO” на „Большой Московский Цирк” в Москва. Възхитен от зрелищното шоу, с изпълнение на номера на ръба на човешките възможности, Путин поздрави артистите. 

В личен разговор с танцьора със специфични потребности, закрил параолимпийските игри в Сочи -  Виктор Кочкин, Путин каза „Браво момчета. Никога не се отчайвайте, а вървете само напред без притеснения." „Тези негови думи много ни вдъхновиха и се стремим да постигаме повече успехи в живота. Ако човек е достатъчно упорит - може да изуми цялата планета със способностите си”, сподели Виктор Кочкин, след срещата с руския президент. 

За двучасовото шоу в България - 5 март., София „ Арена “Армеец” и 8 март, Русе  “Булстрад” Арена” от Дубай ще пристигнат три тира с декор и реквизит. Необходими са два дни строеж за техническото изпълнение на грандиозните представления. 

Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни, основала "Болшой Московский Цирк". Наричат себе си "абсолютни лидери" по продажба на билети в Русия, предполагат и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на най-новия спектакъл на "Болшой Московский Цирк" - UFO. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА