Last news in Fakti

6 Февруари, 2016 23:00 11 688 8

Още една блондинка пожела Неймар

  • неймар-
  • хубавица-
  • фенка

Джени Андраде, която е част от най-голямата ММА организация UFC, е влюбена в звездата на "Барселона" Неймар.

Хубавицата се оказа луда фенка на нападателя и е готова на всичко, за да намери място в сърцето му.

Атрактивната фенка дори пътува до Испания, за да гледа мач на футболиста на живо. Тя се похвали със снимка от "Ноу Камп". Блондинката позира с фланелка на "Барселона", а на бюста й гордо грее подписът на Неймар и лично посвещение от него. Двамата се познават от Сао Пауло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джорджи

    3 0 Отговор
    в 21 век, парата прави играта...
  • 2 омром

    1 0 Отговор
    ромка харесва ром
    нормално
  • 3 Кобрата

    1 0 Отговор
    Още една ц....ка пожела м....ла Неймар
    За кво ни занимавате с такива новини
  • 4 Спиро

    0 0 Отговор
    Като какво чак толкова голямо футболно светило е тоя дребен, гърчав, симулант. Навремето заради Стоичков не пропусках мач на Барселона, а сега се радвам като чуя че загубят. Чувам, защото не си правя труда да ги гледам. Заради Иниеста бих ги гледал, но нападателното им трио (един канибал и двама дето укриват данъци) са пълна отврат.
    Съжалявам, Неймар първо трябва да покаже че е мъж във футбола за да ми хареса.
  • 5 ДВЕМТП

    0 0 Отговор
    в отговор на "Кобрата и омром"
    Може ли да сте толкова - НЕВЕЖИ,НЕУКИ,ЗАВИСЛИВИ,НЕХУМАННИ,ДРЕБНИ ДУШИЦИ, които само плюят по хората без причина. Сигорен съм,че вие никога няма да имате такава жена до себе си,и таланта,славата и парите на Неймар. Жалко че ви има на този свят.

    Коментиран от #7

  • 6 wnimatelen

    1 0 Отговор
    Каква блондинка? Тази на снимката е перхидролена брюнетка.
  • 7 дреме ми

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДВЕМТП":

    A ти па защо реши, че някой трябва да се възхищава от поредната ЗЛАТОТЪРСАЧКА !??! Златотърсачки бол и ги има от как свят светува. Какво толкова се възхищаваш от поредната да не би де е неврохирург спасил животи или ядрен физик или нещо друго полезно!? Просто поредната "Златка", която обаче някакси се е добрала до "гърненцето злато" и станала известна докато следващата не я изрита от там и не потъне в забвение.
    .аси и новината няма що! Пуснете нещо по смислено!
  • 8 mediator37

    0 0 Отговор
    Че тя може да го набие, ако не слушка, щом е в ММА. Малко какичка ми се вижда, не е така свежарка, ама щом може да се бие бих си взел една такава за гадже. Ще се лигавя като се напия, а тя ще ги бие.