Last news in Fakti

6 Май, 2016 05:00 5 487 2

Престъпници мечтаят за тази полицайка

  • престъпници-
  • мечтаят-
  • полицайка

Адриене Колезар е интернет сензация

Германска полицайка буквално взриви интернет с провокативните си снимки, съобщи „Сън“.

31-годишната Адриене Колезар покори социалните мрежи, след като публикува поредица от снимки, на които показва стройна фигура и добре тренирано тяло. Много нейни последователи в „Instagram” твърдят, че с удоволствие биха карали с превишена скорост, ако знаят, че тя ще ги задържи.

Адриене работи като полицай в Дрезден. В свободното си време тя е голям любител на фитнеса и дори е участвала в състезания в най-леката категория за бодибилдинг.

„Да, аз съм полицай в Германия и да, аз харесвам своята работа. Понякога трябва да се справям с неща, с които никой не би искал да се занимава. Това е тежка работа. Аз обаче съм щастлива с това, което правя“, заявява Адриене.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Пенчо

    1 0 Отговор
    Добре Роска !! Почваш да връщаш позагубени позиции !!
  • 2 Упс

    0 0 Отговор
    Загуби ме още на думата "германска" ;)
    Да и се радват новодошлите чалми!