Last news in Fakti

27 Май, 2016 04:00 13 303 13

Дейвид Хаселхоф банкрутира

  • хаселхоф-
  • банкрут-
  • издръжка

Изненадващо за всички, въпреки спечелените милиони от популярния телевизионен сериал "Спасители на плажа", главният актьор в поредицата Дейвид Хаселхоф е разорен. Актьорът твърди, че вече не е в състояние да плаща на бившата си съпруга Памела Бах, и признава, че към момента разполага само с 4000 долара в брой на негово име.

Това е лоша новина за Памела, която трябва да получава по 252 000 долара на година, като обезщетение за разтрогването на 17-годишния им брак.

Сега Дейвид, който наскоро обяви годежа си с 36-годишната Хейли Робъртс, се опитва да спре да плаща на бившата си, твърдейки, че доходите му са стопили значително. За негово съжаление обаче, Памела няма да се даде така лесно и го обвинява в даване на лъжливи данни.

Тя твърди, че Дейвид всъщност има повече от 120 милиона долара в различни имоти по цял свят. Тя също така твърди, че актьорът продължава да работи. Това означава, че твърдението на екранния Мич Бюканън, че е фалирал не може да е вярно.

Дейвид и Памела се женят през 1989 г., а през 2006 г. развеждат. Те имат две дъщери - 26-годишната Тейлър-Ан и 23-годишната Хейли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съдебния процес

    5 0 Отговор
    Ъ! Каква издръжка иска тая за 26 годишна и 23 годишна к***и, дето сигурно знаят как да го точат на 6 езика??
    Що не публикуват и колко пъти са се лекували от хламидия и кандида?
  • 2 ддд

    6 0 Отговор
    с 4000 долара разорен
    ние значи се раждаме и умираме разорени

    Коментиран от #8

  • 3 Никито Иванов

    2 0 Отговор
    много е ЗЛЕ завалията :)
  • 4 Бай Цвятко

    3 0 Отговор
    Човека гледа да се отърве от бившата.Тая не е свикнала да работи 250 000 долара на година защото някога си бил женен...Американска работа.
  • 5 Шаран БГ

    3 1 Отговор
    Това са си чиста проба к..венски истории! Но от "висша" класа. Понеже играят нечувани за сиромаха-българин пари, счита се за НОВИНА!?!? Умрем за тех ! Топлят ме чак през зимата и нямам нужда от Топлофикация. Дерзайте , у-у-у-уважаеми джурналисти !!!
  • 6 Гост

    2 0 Отговор
    Сега последно 12 милиона ли има или 2 млн? :D И вие журналистите май не сте на ясно...
  • 7 Давид

    2 0 Отговор
    В БГ се дава издръжка след развода до 3 г., за децата до 26 ако учат и не работят. Изглежда Хселхоф е решил, че 10 г. издръжка са достатъчно и подканя госпожата да си намери друг спомоществовател, а може и да има но неофициално - тогава е най-гадно, защото издържа и баджанака.
  • 8 БББ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ддд":

    Ако се приравнят стандартите, тези пари са все едно да си останал с 400, хайде не лева, а 400 $, в България. Ако не работиш, едвам ще ти стигнат за месец. Ако случайно работиш и толкова са ти спестените пари, то месечният ти доход едва ли надвишава тази сума. Така че ако е истина, това си е почти банкрут.
  • 9 МНОГО ШУМ ЗА НИЩО

    1 0 Отговор
    ЕВРЕИН В ЩАТИТЕ МОЖЕ ДА ФАЛИРА СТО ПЪТИ.НО БАНКИТЕ СНАЧАЛЕ ПАК ГО КРЕДИТИРАТ. ХИЧ НЕ ГО МИСЛЕТЕ.
  • 10 абе оная

    1 0 Отговор
    памела и тоя да обуват червените бански и да хукват по плажа,като се прави на сваляч с 20 год по-млади жени забива
  • 11 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    АЛЧНИ АМЕРИКАНЦИ САМО ПАРИ СА ИМ В ГЛАВИТЕ
  • 12 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Няма значение колко пари има,струва ми се меко казано несправедливо да плаща издръжка до живот на жена,с която се е разделил отдавна,а децата им са пораснали.Май в Щатите бившите съпруги (съпрузи) на богатите и известните са намерили перфектния начин да си осигурят живота без да си мърдат пръста...
  • 13 varna

    0 0 Отговор
    от 1000 най богати хора на планетата само 7 % са жени и само един процент от тях са си направили парите сами останали те са от наследство и разводи.
    жените в живота на мъжа са като асистентка на фокусник, докато човека се чуди как да глътне меча и да си изкара заек от задника тя само стой от страни и се усмихва красиво.