Last news in Fakti

26 Май, 2016 22:31 1 687 2

Виетнамска рапърка впечатли Обама

  • виетнам-
  • рапърка-
  • барак обама-
  • посещение-
  • виетнамка

Вижте изпълнението й

Виетнамска рапърка впечатли Обама - 1
Снимка: Инстаграм, justsuboi

По време на посещението си във Виетнам американският президент Барак Обама бе впечатлен от местна рапърка, съобщи „Mashable“.

В Хошимин държавният глава разговаря с младежи по наболели и актуални въпроси. Така дойде ред и на Субой, които изрази желание да израпира нещо на Обама.

Американският лидер при с усмивка и ентусиазъм изпълнението й на виетнамски език. По-късно виетнамското момиче обясни, че е казала: „Някои хора имат много пари и големи къщи, но дали всъщност са щастливи?“.

По-късно тя обясни, че виетнамците не мислят, че рапирането е за жени и често се сблъсква със стереотипи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стереотипи

    0 0 Отговор
    Остана и да се впечатли от опера. Те африканците си имат афинитет към този стил музика, както и изнасилваните от османлии българки раждат деца чалгари - всичко си е до гена!
  • 2 койъо пее кво ли му мислят

    0 0 Отговор
    Дали изобщо някой вярва, че има нещо случайно. хаха
    Сигурно службите преди това са провели цял конкурс "Пей на Обама" и явно това е победителката. Сега й предстои кариера в Америка и гостуване на знайни и незнайни предавания. Само не знам, как ще се спогоди и подели властта с щатната правителствена певачка Бионсе ;)