Last news in Fakti

29 Септември, 2016 03:15 2 858 3

Мюсюлманка се снима с хиджаб за "Плейбой"

  • мюсюлманка-
  • хиджаб-
  • снима

Нуур Тагури води новини със забрадка

Мюсюлманска журналистка позира за списание „Плейбой“ с хиджаб, съобщи „Дейли Мейл“.

Нуур Тагури е на 22 години. Тя позира за октомврийския брой на списанието, като част от серията „Ренегати“. Тя е посветена на хора, които не се огъват под правилата на своите общества.

Тагури е с либийски произход и е от Западна Вирджиния. Тя мечтае да е първият водещ на новини с хиджаб в американската телевизия. Тагури нашумя, след като публикува в социалните мрежи своя снимка с хиджаб от студиото на ABC News 7.

След това много хора призоваха на нея да й бъде даден шанс да изгрее. В момента тя работи за новинарския канал Newsy. За „Плейбой“ Тагури позира с облечена в кожено яко и джинси.

Тя споделя, че е имала проблеми с произхода си, заради желанието й да преследва кариера в журналистиката. Те обаче са я направили по-силна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патило

    0 0 Отговор
    Мацката е готина. И що да не се снима? Нали дамската красота радва окото? И след като Бог е създал човека гол, какво обидно има в нудистите? Не, че съм нудиист, но пък и да ги отричаш е малко нелепо. само маниаците могат да тормозят някого, защото не бил облечен както те искат. Разбира се е опасно жена да ходи гола по улиците, понеже ще изпокатастрофираме с байковете колите масово.... Все пак пътя ли да гледаш или нежният пол? Май нежният пол....
  • 2 ОХЪ

    0 0 Отговор
    Тая ще бъде разчекната. Сигурен съм. Прекали с това.
  • 3 имам

    0 0 Отговор
    Вай, вай - ше я затрият тая кадъна. Аллах акбар.