Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 00:31 2 170 0

Ричард Гиър финализира развода си

  • гиър-
  • развод-
  • лоуъл
Ричард Гиър финализира развода си - 1
Снимка: БТА/АР

Ричард Гиър официално вече не е съпруг на актрисата Кери Лоуъл. Така поредният холивудски развод вече е факт. Звездата от „Хубава жена“ и едно от бившите момичета на Бонд бяха семейство в продължение на 14 години, но още през 2013 година двамата се разделиха.

За разлика от Бранджелина, 67-годишният Гиър и 55-годишната Лоуъл се споразумяха за съвместно попечителство над 16-годишния им син Хоумър, а водеха съдебни битки по финансови въпроси. Така и не става ясно как всъщност двамата поделят имуществото си, тъй като адвокатите отказват всякакъв коментар, а самите актьори не са присъствали на финализирането на развода им в съд в Манхатън.

Гиър има още един брак – със супермодела Синди Крофорд. Двамата бяха женени от 1991 г. до 1995 г.
Ричард Гиър има връзка с испанската актриса Алехандра Силва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА