Last news in Fakti

21 Март, 2014 12:12 1 263 0

Президентът на “Mrs. America” посети БТПП

  • бтпп-
  • mrs. america

Този национален конкурс е посветен на около 70 милиона омъжени жени в САЩ

Президентът на организацията “Mrs. America” Дейвид Мармел посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата Цветан Симеонов.

Представяйки конкурсите “Mrs. America” (www.mrsamerica.com), Дейвид Мармел подчерта, че те са позиционирани в най-гледаното телевизионно време и имат особено висока популярност в цял свят. В конкурса участват омъжени жени от 50-те щата на Америка плюс окръг Колумбия и се състезават за престижната титла, уточняват от БТПП.

"Mrs.America" остава първият конкурс за омъжени жени. Този национален конкурс е посветен на около 70 милиона омъжени жени в САЩ. Всяка от състезаващите се за титлата 51 състезателки е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса, победителката получава право да участва в световния конкурс “Mrs. World”.

В хода на разговора Дейвид Мармел и Цветан Симеонов констатираха, че все още не е неосъществима възможността провеждането на конкурса тази година да се състои в гр. София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА