Last news in Fakti

17 Юни, 2014 06:29 22 137 3

Емили е тайфун от страст

  • емили ратайковски-
  • модел-
  • актриса

Сексапилна и много красива, тази мацка ще спре дъха ви

Емили е като фурия – непредвидима, опустошителна, дива. Емили О'Хара Ратайковски е роден във Великобритания модел и актриса, но и още нещо...

Тази секси хубавица има не само изваяно съблазнително тяло, но тя е и много корава, защото любимият й спорт е бокс. Самата тя се справя блестящо както на модния подиум така и на бойния ринг.

Тя не се страхува и стеснява да разкрие тялото си и сякаш всяка нова фотосесия разкрива по нещо ново за нея, което никога не сте виждали преди.

Емили започва да се снима още на 14 години, когато става лице на Ford Models. Тъй като е много амбициозна и любознателна, тя не изоставя учението си и докато обикаля света като модел успява да завърши гимназия и колеж.

Тя е истинско съкровище и фотографите се избиват, за да могат да снимат сексапилното й тяло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошo

    3 3 Отговор
    На последната снимка изглежда наистина великолепно
  • 2 Дошo

    2 3 Отговор
    Неразбиращите от колии жени се надпреварват да ми слагат минуси.
  • 3 Blizzard

    5 1 Отговор
    Момичето от Blurred Lines. Има я и гола, ако някой се интересува.