Last news in Fakti

23 Юли, 2014 18:39 857 0

Манчестър Сити преговаря за Иско

  • иско-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид

Гражданите искат плеймейкъра на Реал Мадрид

Манчестър Сити преговаря за Иско - 1
Снимка: БТА/AP

Манчестър Сити ще се опита да привлече плеймейкъра на Реал Мадрид Иско, съобщи „Дейли Мейл“.

Мениджърът на английските шампиони Мануел Пелегрини е работил с Иско докато бе на чело на Малага, като може да се каже, че той е човекът, който го откри за големия футбол. Иско премина в Реал Мадрид, като трансферът му бе на стойност 30 млн. евро. Той обаче не бе твърд титуляр в „кралския клуб“, като в повече случаи бе резерва на Анхел Ди Мария или Гарет Бейл. С привличането на Хамес Родригес в Реал, се очаква шансовете за Иско да са още по-малко. За това и евентуална оферта от 30 млн. евро от страна на Сити, вероятно ще убеди шефовете на „гражданите“.

Управата на клуба вече е започнала преговори за привличането на 22-годишния футболист. Пред транферът обаче може да възникнат външни пречки, поради наказателната квота за привличане на чуждестранни футболисти, която УЕФА наложи на Манчестър Сити, заради неизпълнението на правилото за финансов феърплей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА