Last news in Fakti

26 Юли, 2014 13:12 1 745 0

Александър Томов: Имам доверие на Стойчо Младенов

  • александър томов-
  • стойчо младенов-
  • цска-
  • доверие

Томов призова феновете да подкрепят отбора в предстоящото дерби срещу Левски

Александър Томов: Имам доверие на Стойчо Младенов - 1
Снимка: БТА

Ден преди дербито от втория кръг на българското първенство между ЦСКА и Левски силният човек в лагера на „червените” Александър Томов успокои обстановката, заявявайки, че има доверие на треньора Стойчо Младенов.

Томов побърза да опровергае слуховете, че е свалил доверието си от наставника след позорното отпадане от Зимбру в Лига Европа преди дни. Шефът на „армейците” сподели открито, че няма намерение да уволнява треньора.

Вижте пълния текст на съобщението, публикувано в официалния сайт на ЦСКА:
Излишни са интригите и напъните на някои журналисти, които пишат в последните дни за предстояща смяна на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Доверието в него е пълно и то не е свалено след отпадането от турнира Лига Европа.

Стойчо Младенов изигра ключова роля в спасяването  на клуба от предумишлен фалит и закриване през 2013 година. Под негово ръководство и  с моя лична подкрепа през юни-юли тази година беше направена нова мащабна селекция, която доведе до подмладяване на състава с перспективни футболисти. Днес ЦСКА има в първия си състав 32 души, някои от които състезатели от национални юношески и мъжки гарнитури. Задачата на старши-треньора е на тази база да изгради боеспособен тим с няколкогодишна перспектива.

Ето защо сега е необходима максимална концентрация за предстоящото вечно дерби и в борбата за шампионската титла, а не поддаване на интриги, особено когато те идват от нашите съперници.

ЦСКА е силен отбор с голяма история. Но силата не е само в това да празнуваш победи, но и в това да понасяш достойно загуби. Така е във футбола, но така е и въобще в живота.

Затова нека утре всички да отидем на стадиона и да подкрепим любимия армейски тим!

Александър Томов , Председател на Надзорния съвет на ПФК ЦСКА АД


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА