Last news in Fakti

26 Юли, 2014 17:30 644 0

Станка ще се бори за медал от Баку

  • станка златева-
  • медал-
  • баку-
  • борба-
  • гран при

Българката остана в малкия финал ма турнира по своодна борба

Станка ще се бори за медал от Баку - 1
Снимка: БТА

Българската състезателка по борба Станка Златева ще се бори за бронзов медал на турнира Голдън Гран При, който се провежда в Баку, съобщиха от Българската федерация по борба.

Петкратната световна и 6 пъти европейска шампионка допусна загуба от Аделин Грей (САЩ) с 2:12 при 75-килограмовите, която обаче я прати в малкия финал.

За бронза Златева ще спори с Бурмаа Очирбат (Монголия). Това е първото състезание за нашето момиче след Европейското през април, на което тя спечели 6-та си титла.

Станка е единствената ни представителка при жените в Баку, а утре на тепиха ще излезе Александър Костадинов в класическата борба.

Преди ден Владимир Дубов спечели сребро в свободния стил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА