Last news in Fakti

27 Юли, 2014 11:10 16 690 7

Български пилот загина по време на рали "Узана"

  • катастрофа-
  • рали-
  • йордан миларов

Йордан Миларов е претърпял тежка катастрофа по време на планинското състезание

Български пилот загина по време на рали "Узана" - 1
Снимка: sport-gabrovo.com

Автомобилният пилот Йордан Миларов загина след тежък инцидент по време на планинското рали „Узана“, съобщи директорът на надпреварата Атанас Божилов.

Катастрофата се е случила в обедните часове на вчерашния ден, след като пилотът е загубил контрол над автомобила си при завой в много бърз участък. В инцидента е нямало други пострадали, но пилотът  бил откаран по спешност в болницата в Габрово с получена черепно-мозъчна травма.

„Йордан веднага е бил поет от най-добрия хирург в града, но за съжаление не са могли да го спасят и той е издъхнал.“, заяви Божилов, който е пилот и председател на „Ара мотоспорт“.

Ралито „Узана“ е отменено, като през днешния ден всички пилоти ще се съберат, за да отдадат почит на своя загинал колега. Община Габрово също изказа съболезнования на близките на загиналия, като в знак на почит флагът пред фасадата на общинската администрация е спуснат наполовина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 4 Отговор

    Коментиран от #7

  • 2 Румен Янев

    4 0 Отговор
    Мир на праха му ! RIP !!! Само да доуточня става дума за Йордан МИЛАРОВ - не Миланов !!! Кофти е да се прекръсти човека при този инцидент !!!
  • 3 Калина Петрова

    1 1 Отговор
  • 4 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК КОГА ЩЕ МУ ДОЙДЕ ЧАСЪТ
  • 5 Васили Барон

    3 0 Отговор
    Всичко е отгоре хора,пък и не случайно има земно превличане.. с това е свързана всяка катастрофа и падение .. :/ колкото и странно да звучи
  • 6 Bobi Kosev

    0 1 Отговор
    mnogo mi e gadno i za kakvo da nebe6i o4isal ako mnogo sajalqvam

    tos sport e v kr1vt1mi as bavno nemoga da karam nezavisi ama ve4e rasarjdava da napraq nqkakva bela 4e da ne sajlqvam za cql jivot vinagi trqbva da ima6 edno na ym
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.