Last news in Fakti

20 Август, 2014 11:00 1 245 0

От Лудогорец коментираха загубата от Стяуа

  • лудогорец-
  • стяуа-
  • коментираха-
  • дерменджиев-
  • петричев

Настроението в клуба остава оптимистично преди реванша в София

От Лудогорец коментираха загубата от Стяуа - 1
Снимка: БТА

Ангел Петричев: Феновете ще ни помогнат да отстраним Стяуа в София

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев продължава да вярва, че "орлите", ще постигнат целта си и ще влязат в групите на Шампионска лига.

След загубата от Стяуа в първата среща, шефът на разградчани заяви, че с помощта на верните фенове на тима, в София Лудогорец може да преодолее именития си съперник.

"Дай боже да ни тръгне играта на реванша. В първия момент почувствах разочарование, но като помислих трезво си казах, че напълно по възможностите ни е да отстраним Стяуа. Надявам се да получим сериозна подкрепа от феновете, днес съм им страшно благодарен. За съжаление не успяхме да измъкнем благоприятен резултат в Букурещ, но съм оптимист в София. Нищо не е загубено, гледаме напред и имаме надежди", заяви Петричев.

"Важно е момчетата да съберат сили и да излязат в реванша, за да постигнем така желаната от всички нас цел. Това е крайната цел, ние да бъдем част от тази атмосфера – Шампионска лига. А и не само ние, а цяла България да приеме Шампионската лига. Мисля, че този път имаме възможността да влезем в групите. Още малко да си повярваме и може да се получи. Ще видите друго лице на Лудогорец на реванша", добави шефът на разградчани.

 

Георги Дерменджиев: Стяуа има доста слаби страни

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана много разочарован от загубата, но също смята, че румънците са преодолим отбор и може да бъде отстранен в реванша.

"Отборът игра добре и двете полувремена. Имахме възможности, те също имаха, но съжалявам, че 3 минути преди края ни вкараха. Отборът на Стяуа може да бъде отстранен, резултатът е 1:0 все пак.

Мисля, че ще имаме добра подкрепа в реванша и ще направим всичко възможно, за да ги елиминираме. Стяуа има доста слаби страни. Може един гол да вкараме в реванша и мачът започва отначало.

Надяваме се на подкрепа от феновете, които да помогнат на момчетата. Мисля, че в София мачът ще е различен“, каза Дерменджиев след мача..

 

Светослав Дяков: Защитата е слабото звено на румънците

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков определи защитата за Ахилесовата пета на Стяуа.

"Един гол накрая ни пречупи, трябва да бъдем по-агресивни в атака. Днес не се получи нашата игра, не владеехме много топката. Има значение, голът си е гол. Не играхме по най-добрия начин. Може би играхме за 0:0, което ни изигра лоша шега. Притеснение не е имало.

Може би резултатът ни държеше в добри позиции преди те да вкарат, но в реванша ще играем по-атакуващо. Направихме много грешки. Трудно се играе тук, Стяуа е добър отбор, но въпреки това изпитва трудности в защита.

Стяуа е много стойностен отбор, много силни футболисти имат, може би защитата им е ахилесовата пета и трябва там да наблегнем. Ние също сме много силен отбор. Ще търсим със сигурност отстраняване на Стяуа в мача в София", заяви националът на България.

 

Владислав Стоянов: Ако в реванша покажем това, на което сме способни, всичко ще се нареди

Вратарят на Лудогорец и националния отбор Владислав Стоянов също остава оптимист.

"Ако в реванша покажем това, на което сме способни, всичко ще се нареди. Смятам, че Стяуа не са толкова страшни. През първото полувреме бяхме малко припряни и сковани. През второто играхме по-отпуснато и нещата започнаха да ни се получават. За съжаление не успяхме да реализираме. Техният гол е чист късмет. Спасяването на дузпи е по усет", каза Стоянов, който хвана дузпа през първата част на срещата.

"Не играхме по най-добрия начин. Може би играхме за 0:0, което ни изигра лоша шега. Притеснение не е имало. Може би резултатът ни държеше в добри позиции преди те да вкарат, но в реванша ще играем по-атакуващо. Направихме много грешки. Трудно се играе тук, Стяуа е добър отбор“, заяви капитанът Светослав Дяков.

 

Върджил Мисиджан: Трябва ни скорост и да пресираме птотивника

Звездата на Лудогорец Върджил Мисиджан е на мнение, че на реванша "орлите" ще трябва да играят с по-голяма скорост и по-агресивно срещу Стяуа, ако искат да елиминират румънския шампион.

"Когато те атакуват, го правят с много футболисти. Когато ги пресираш - бъркат. Трябва много скорост. Никой не знае кой ще продължи. Те изиграха добър мач като домакини, но на реванша няма да имат тяхната публика. Предпочитам да играя вляво, но този път треньорът ме пусна отдясно. Треньорът така е преценил, няма проблем", коментира Мисиджан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА