Last news in Fakti

23 Август, 2014 10:59 644 0

Милан търси заместник на Балотели – Ето’о и Торес са опции

  • милан-
  • марио балотели-
  • фернандо торес-
  • самуел ето'о

Балотели ще подпише до часове с английския Ливърпул, вече се сбогува със съотборниците си в Милано

Милан търси заместник на Балотели – Ето’о и Торес са опции - 1
Снимка: БТА/ AP

Милан вече усилено търси заместник на Марио Балотели, който се очаква днес да подпише официално с Ливърпул. Според медиите на Апенините „мърсисайдци” ще платят 20 милиона евро за нападателя.

„Росонерите” са се свързали с Рома, заявявайки желанието си да привлекат Матиа Дестро. Sky Sport Italia пише, че Милан е разпитал Челси и за Фернандо Торес. 30-годишният голмайстор акостира на „Стамфорд Бридж” през 2011 година, но не оправда големите очаквания към себе си.

Ако не успеят да привлекат испанеца, от Милан имат и резервен вариант – ветеранът Самуел Ето’о, който е свободен агент. Преди часове английските медии съобщиха, че Ето’о може да премине медицински прегледи в Ливърпул, но вицешампионите се насочиха към Балотели.

Самуел Ето’о спечели требъл в Италия с градския съперник на Милан – Интер, и може отново да се завърне на Апенините. Сезонът в Серия „А” започва след седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА