Last news in Fakti

27 Август, 2014 18:21 805 1

Домусчиев: Дано Господ е с нас!

  • лудогорец-
  • стяуа-
  • шампионска лига-
  • кирил домусчиев

Собственикът на Лудогорец заяви, че няма опасност да спре финансирането, дори отборът да не се класира в ШЛ

Домусчиев: Дано Господ е с нас! - 1
Снимка: БТА

„Дано Господ е с нас и не само да победим Стяуа, но и да ги отстраним”, заяви собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев часове преди най-важния мач на тима му за сезона.

В 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски” в столицата българските шампиони приемат румънския гранд Стяуа в търсене на задължителна победа. „Зелените” загубиха първия мач с 0:1, но ако тази вечер успеят да елиминират съперника си, ще играят в групите на Шампионската лига.

„Дори да отпаднем, няма опасност да спра парите на клуба. Вече втора година успяваме да си донесем прилични приходи, имаме и добри спонсори, така че клубът е стабилен”, заяви Домусчиев пред „Дарик радио”.

Босът на разградчани сподели, че треньорът на тима Георги Дерменджиев не е застрашен от уволнение дори при евентуален неуспех тази вечер: „Съдбата му не зависи от този мач. Той ще докаже своите възможности в следващите 6-7 месеца”.

Домусчиев си пожела и повече конкуренция в българското първенство, в което тимът му доминира през последните три години: „Не искам да бъдем футболния Лукойл Академик. Искам да има повече битка в първенството. Няма да е плюс за нас, ако само Лудогорец може да победи Лудогорец”, завърши бизнесменът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    0 0 Отговор