Last news in Fakti

29 Август, 2014 16:01 711 0

Президентът на България поздрави Лудогорец

  • лудогорец-
  • президент-
  • росен плевнелиев

Росен Плевнелиев пожела успех на тима от Разград в груповата фаза на Шампионската лига

Президентът на България поздрави Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Президентът на България Росен Плевнелиев  отправи специално поздравително съобщение към футболистите на Лудогорец.

Клубът от Разград постигна невероятен успех, класирайки се за груповата фаза на Шампионската лига, отстранявайки румънския Стяуа.

„Благодарение на отборния дух и амбицията си играчите на "Лудогорец" успяха не просто да зарадват любителите на футбола със запомняща се игра в мача със "Стяуа", а постигнаха и още една важна победа - да обединят всички българи в желанието им нашият тим да постигне триумф“, посочва държавният глава.

В поздравителния си адрес президентът заявява още, че на терена отборът е показал, че ако до последния миг с вдъхновение и екипност се бори за мечтите и успехите си, не съществуват невъзможни цели. „От мое име, а вярвам, че и от името на почитателите на футбола, ви благодаря за еуфорията и приятните емоции, които ни подарихте“, заявява държавният глава.

Президентът пожелава успех на ПФК „Лудогорец“ в следващия етап на турнира. „Убеден съм, че клубът ви ще се изправи с чест срещу именитите  съперници, с които предстои да играе, и отново ще даде поводи за гордост от нови успехи“, заявява още държавният глава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА