Last news in Fakti

30 Август, 2014 15:57 1 315 0

Владимир Кличко: Наистина съм контузен и от никого не бягам

  • владимир кличко-
  • бокс-
  • бокс-
  • кубрат пулев

Световният шампион в тежка категория гарантира, че мач с Кубрат Пулев ще има

Владимир Кличко: Наистина съм контузен и от никого не бягам - 1
Снимка: БТА/AP

Световният шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко заяви, че мача за титлата на IBF  с Кубрат Пулев със сигурност ще се състои и че той не изпитва никакви притеснения от него.

В интервю пред изданието „Обозревател“ Кличко говори за контузията си и внезапно отложения мач за световната титла с най-добрия български боксьор. Припомняме ви, че срещата трябваше да се състои на 6-ти септември, но травма в мускул на украинеца отложи мача за 15-ти ноември. Това предизвика гнева на лагера на Кубрат Пулев, от където на няколко пъти намекнаха, че Кличко е симулирал контузията си.

„На критиците си ще кажа следното: Престанете с тези глупости. Наистина съм контузен. От никого не бягам и нямам намерение да го правя. Побеждавал съм десетина световни шампиони.  Кубрат Пулев е един от най-добрите бойци в тежка категория и аз му отдавам дължимото. Мачът с него със сигурност ще се състои.

Боксът е съперничество между двама души, но всеки мач е уникален по свое му. Трябва да се готвиш сериозно за всеки нов противник. Разучаваш го, гледаш неговите силни и слаби страни, разработваш тактика на боя, а после влиза на ринга. Този процес може да ти донесе огромно удовлетворение. Бойните и лидерските качества са заложени в природата на човека. Тях просто трябва правилно да ги развиеш.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА