Last news in Fakti

1 Септември, 2014 17:02 892 1

Николай Михайлов си намери отбор в Турция

  • николай михайлов-
  • трансфер-
  • мерсин

Той ще играе за елитния Мерсин

Николай Михайлов си намери отбор в Турция - 1
Снимка: БТА

Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов подписа договор с отбора от турската Суперлига Мерсин.

26-годишният национал премина във Верона  през миналото лято, но така и не се наложи в отбора от Серия А. В Италия Михайлов изигра само 1 мач и то за купата на страната.  За това той и загуби мястото си в националния отбор на Любослав Пенев.

Сега българският вратар подписа договор за 2 години с Мерсин. Отборът играе в Суперлигата на Турция и разполага със сериозен бюджет. В момента от ръководството се опитват да привлекат солидни футболисти, с които да си гарантират добро класиране в шампионата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Той /изключая родствената му връзка с председателя на БСФС/ имаше добри заложби, в едно и с Валери Божинов. Ама тези фолк "диви" им изядоха кариерите...