Last news in Fakti

2 Септември, 2014 12:30, обновена 2 Септември, 2014 19:50 9 460 13

Вижте цените на билетите за Реал (М) и Ливърпул

  • билети-
  • шампионската лига

Пакетните билети за трите мача от групите е на оферта

Вижте цените на билетите за Реал (М) и Ливърпул - 1
Снимка: БТА

Лудогорец е на път да пусне най-скъпите билети в историята на българския футбол.

Както е известно, разградчани попаднаха в поток с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел в групите на Шампионската лига. "Тема спорт" разкрива колко ще струват ценните хартийки.

В секторите зад вратите - "Б" и "Г", билетите срещу Реал Мадрид ще струват 50 лева. Това е най-ниската цена. Входа за сектор "В" ще е 80 лева, а за "А" - по 100.

Ръководството на българския шампион възнамерява да пусне пакетни билети за трите мача и ако те не бъдат изкупени чак тогава ще се продават за отделните срещи.

За секторите "Б" и "Г" цената е 120 лева, което се пада по 40 лева на двубой. За сектор "В" 210 лева (по 70 лева на среща) и за сектор "А" 270 лева (по 90 лева на двубой). Това означава, че с пакетните билети феновете може да спестят по 10 лева на мач.

Пропуските ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим, като пунктове за продажба ще има в по-големите градове на страната, а касите на Националния стадион „Васил Левски“ ще работят в пълния си капацитет. Лудогорец ще спази обещанието си и до събота – 6 септември, включително ще приема заявки на притежателите на клубни карти, членове на фен клубовете в страната и спонсорите на клуба. Те ще имат право на по 2 билета. Заявките се приемат в клубната база на "орлите".

Свободната продажба стартира на 12 септември, като предимство ще имат желаещите да си закупят пакетно пропуски за мачовете с европейския шампион Реал Мадрид, швейцарския Базел и легендарния Ливърпул. До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с Реал Мадрид.

ФК Реал Мадрид  Сектор "А  - 100 лв. Сектор"Б"  - 50 лв.  Сектор "В" - 75 лв.  Сектор "Г" - 50 лв.
 
ФК Базел Сектор "А" - 80 лв. Сектор"Б"  - 30 лв.  Сектор "В" - 60 лв. Сектор "Г" - 30 лв.
 
ФК Ливърпул Сектор "А" - 90 лв.  Сектор"Б" - 45 лв. Сектор "В" -  70 лв. Сектор "Г" - 45 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 Даката Даков

    5 1 Отговор
    100 лв са много според нашите стандарти, обаче 50 евро за тях са нищо пари
  • 3 Румен Янев

    4 3 Отговор
    За чорбарите от сектор Г трябва да са по 500 лева та да ги видя как ще викат срещу БЪЛГАРСКИ отбор както направиха с мамалигарите!
  • 4 dasdas

    0 1 Отговор
    misleh da hodq na machovete no s tezi ceni nqma kak .... bulgarska rabota kakto vinagi ... dai da se nagruhame dokato mojem che posle ... prostotiqta v taq durjava nqma krai
  • 5 1977

    3 1 Отговор
    А за сектор Б в такъв случай по 1000 евро що подкрепиха Лацио миналата година,абе не сте нормални стадиона сега ще се напълни не заради Лудогорец, а именно от фенове на Реал и Ливърпул,и за това няма смисъл да пишете глупави коментари.
    А относно цените на билетите е ми мислех да водя и детето,но на тези цени мисля,че за едни зимни ботуши или яке ще е по добре да ги дам.
  • 6 НЕ

    2 2 Отговор
    Айде по една студена вода :D 60% от присъстващите, "подкрепящи" лудогорец, ще са там за да видят другите отбори :D (finger)
  • 7 Autohouse Randm

    3 1 Отговор
    za BG standarta sa dosta pari.
  • 8 ЛУД ЛЕР

    0 3 Отговор
    КАК НЯМА ДА СА НАЙ-СКЪПИТЕ БИЛЕТИ В ИСТОРИЯТА СЛЕД КАТО ДЕЛИОРМАНСКИТЕ СА С НАЙ-ЛАКОМИЯ ЧОРБАДЖИЯ. ДОМУСА Е СВИКНАЛ ДА ЛАПА ПО МНОГО ОТ КОРАБИ ОТ АНФЕТИ
  • 9 Vlado

    2 2 Отговор
    За съжаление аз не мога да дам толкова пари. Явно ще съм в сектор Т.
  • 10 Борис Георгиев

    1 2 Отговор
    Според мен цените са абсолютно нормални и няма да се напълни със бекове и паплач, които реват, че са им високи цените, а дават по повече за билети на концерти на Цеца , Лейди Смрада и разни други наши чалгаджийки
  • 11 Симеон Тасев

    0 3 Отговор
  • 12 рамбо

    1 1 Отговор
    Дано Лудогорец да падне и в трите мача. Поне с 5 гола разлика.
    Този психопат Домусчиев си мисли, че всеки му е длъжен да даде поне 80- лв, но това няма да стане. Имах желание да гледам поне един от мачовете на живо, но пак ще ги гледам по телевизията. Проклети да са Лудогорец.

    Коментиран от #13

  • 13 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "рамбо":

    КАТО МУ СПРЪТ НА ДОМУСА АНФЕТИТЕ И ДЕЛИОРМАНСКОТО ОТБОРЧЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ