Last news in Fakti

14 Септември, 2014 10:43 549 0

Лесна победа за САЩ срещу Австралия

  • сащ-
  • австралия-
  • мондиал 2014

Американците са само на крачка от Топ 6 на Мондиал 2014 по волейбол

Лесна победа за САЩ срещу Австралия - 1
Снимка: fivb.org

Победителите в Световната лига през този сезон от САЩ са много близо до класиране в Топ 6 на светвното първенство, което се провежда в Полша, след като записа четвърта победа в група Е. В зала Лучничка в Бидгош американците надделяха бързо с 3:0 (25:15, 25:19, 25:20) над Австралия и се настаниха на трета позиция във временното класиране на група "Е" с актив от 13 точки.

"Янките" нямаха абсолютно никакви проблеми, а Матю Андерсън се отчете с 12 точки (1 блокада, 2 аса). Тейлър Сандер добави 11 (2 блокади, 2 аса). Най-резултатен пък бе нападателят на Австралия Томас Едгар, който реализира 13 точки.

Така преди мачовете от последния ден, единственият сигурен на 100 % е отборът на Франция с 16 точки. На второ място са домакините от Полша с 14, с една по-малко е тимът на САЩ, а Иран дебне от четвърто място с 12.

В неделния ден най-лека изглежда задачата на САЩ, който има има мач с отпадналия вече отбор на Аржентина. Полша играе с Франция (дали Петлите ще направят услуга на сънародника си Стефан Антига, който е селекционер на Дружина полска?), а Иран играе със загубилия шансове за тройката Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА