Last news in Fakti

3 Май, 2024 16:31 1 553 3

Макс Верстапен: 250 милиона не са достатъчни за да сменя Red Bull с Mercedes

  • макс верстапен-
  • red bull-
  • mercedes-
  • формула 1-
  • спорт

Парите не са фактор, който да ме накара да сменя отбора

Макс Верстапен: 250 милиона не са достатъчни за да сменя Red Bull с Mercedes - 1
Снимка: БГНЕС

Макс Верстапен отговори на спекулациите около евентуална раздяла с Red Bull и трансфер в друг отбор. Твърдеше се, че нидерландецът ще се срещне с Тото Волф, Ола Калениус (Даймлер) и Джим Ратклиф (Инеос) след уикенда в Маями, за да преговарят за договор с Mercedes. Волф вече отрече тези слухове по време на събитие в Ню Йорк по-рано през седмицата.

„Моето бъдеще в момента е с Red Bull. Парите не са фактор, който да ме накара да сменя отбора. И 250 милиона не са достатъчни, защото съм доволен от това, което печеля. По-важно е представянето в състезанията.“, заяви пилотът.

„Аз вярвам в отбора, в проекта ни и в компанията за задвижващи системи. И в спорта обаче, както и в живота, не знаеш какво ще се случи в бъдеще. Кой знае чий агрегат ще е най-конкурентоспособен през 2026 г.? Не мисля особено много за това в момента. Тази година се случват толкова неща с болида, а искам да се справя добре, както и през следващия сезон. 2026-та е още далеч“, каза още Верстапен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    6 3 Отговор
    Евала Максо !
  • 2 Аз....

    7 1 Отговор
    Бързо порасна сукалче!!!!
    Бащата ти веднъж излезе на 3 гуми от бокса!!!!🤣
  • 3 Стой си на задника

    0 0 Отговор
    Щото може да нямаш повече титли . Това че колата ти е силна не те прави велик .