Last news in Fakti

15 Септември, 2014 19:13 1 509 2

Локвите не спряха Локомотив (София), „железничарите“ вече са пети

  • локомотив софия-
  • локомотив пловдив-
  • а група-
  • локви-
  • наводнен терен

Двубоят се игра при невъзможни условия

Локвите не спряха Локомотив (София), „железничарите“ вече са пети - 1
Снимки: БТА

Локомотив (София) победи Локомотив (Пловдив) у дома с 2:0 в последна среща от 8-ия кръг на българското първенство. Двубоят в столицата се игра при невъзможни за футбол условия.

Още в началото на мача се изсипа пороен дъжд, който наводни терена и образува огромни локви. Въпреки това главният рефер Станислав Ставров не прибра отборите в съблекалнята и срещата се изигра.

В 13-ата минута домакините откриха резултата – вратарят на „смърфовете“ не се намеси добре при удар на Шехуди, а при добавката Романов прати топката във вратата на гостите. Въпреки тежките условия столичните „железничари“ вкараха и втори гол, който уби интригата. В 80-ата минута Шехуди със силен удар преодоля Господинов и донесе трите точки на тима си.

Това бе четвърта победа от началото на сезона за Локомотив (София). Тимът е на пета позиция във временното класиране с актив от 14 точки. Локомотив (Пловдив) е 10-и с едва 6 спечелени точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Galin Petkov

    0 0 Отговор
    Другия път да им се раздава и по един шнорхел
  • 2 Локо-то

    0 0 Отговор
    Това нормално ли е?(на снимките)