Last news in Fakti

17 Септември, 2014 20:32 1 259 3

Георги Домусчиев: Това, което ни се даде срещу Стяуа, ни бе взето срещу Ливърпул

  • георги домусчиев-
  • футбол-
  • лудогорец

Той е доволен от играта на отбора

Георги Домусчиев: Това, което ни се даде срещу Стяуа, ни бе взето срещу Ливърпул - 1
Снимка: БТА/AP

Един от собствениците на Лудогорец - Георги Домусчиев изрази задоволството си от представянето на отбора срещу Ливърпул.

Тимът от Разград изгуби първия си мач от групите на Шампионската лига от Ливърпул с 2:1. Английският гранд имаше нужда от дузпа в последната минута, за да се наложи над българския тим. Пред „Дарик радио“ Домусчиев заяви, че това, което съдбата е дала на тима срещу Стяуа, му го е взела срещу Ливърпул.

„Противоречиви чувства имаме. Отборът игра на ниво, показа качествен футбол, в големи части от мача стояхме добре на терена. Всички ни бяха отписали, в крайна сметка показахме една мъжка игра, един европейски футбол. Болката ни е, че загубихме в края, това което ни даде Господ срещу Стяуа, ни го взе с Ливърпул вчера.

Срещнахме се с всичките ръководители на Ливърпул, и с Кени Далглиш. Ливърпул имат 250 милиона паунда бюджет, знаете колко е на Лудогорец. На терена показахме, че разликата не е толкова голяма. Получихме адмирации от шефовете на Ливърпул. Искам да благодаря на феновете от България, които направиха уникална атмосферата на "Анфийлд".

Да видим какви ограничения има в Англия, Испания и Португалия. Да видим какво е нивото на първенствата там, националния тим няма да стане по-добър от участието на повече българи в мачовете. Трябва да се постигне баланс, трябва школите да се развиват и да се работи в тази насока.

Чакаме решението за стадиона до края на седмицата. Поискали сме част от "В" сектор да бъде затворен, а не "А", тъй като скандирания от Сектор "А" нямаше. Те бяха от една малка част от Сектор  „В“.“


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД ФЕН

    0 0 Отговор
    ЛУД,ЛУД ЛУДОГОРЕЦ!Дерзайте момчета ние сме с вас !Вие сте отбора мечта за всички БЪЛГАРИ!Гордеем се с ВАС!
  • 2 диан

    1 0 Отговор
    жестоки:)
    зарадваха отдавна отчаялите се фенове на футбола у нас
  • 3 1912

    0 0 Отговор
    ТАКА Е СЪДИЯТА НЕ Е БЪЛГАРИН И НЕ ИГРАЕТЕ В 'А' ГРУПА ДА ВИ ПУСКАТ АВАНТА. ТОВА Е ЕВРОПА И НЯМА СЪДИИТЕ ДА ВИ БУТАТ НАПРЕД, А ЩЕ ВИ РЕЖАТ ЗА ДА ВИДИТЕ ДА ЛИ Е ХУБАВО И КАКВО Е ЧУВСТВОТО КАТО ВИ ОГРАБЯТ ТРУДА НА ТЕРЕНА.