Last news in Fakti

18 Септември, 2014 11:57 794 0

Моу: Играхме с желание, но не победихме

  • моуриньо-
  • челси-
  • шалке-
  • шампионска лига

Трябваше да вкараме при 1:0 втори гол, но си изпуснахме шансовете, заяви Специалния

Моу: Играхме с желание, но не победихме - 1
Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо съвсем логично не остана никак доволен от изпуснатата победа над Шалке 04 на "Стамфорд Бридж" късно снощи. "Сините" стартираха тазгодишното си участие в Шампионската лига с реми 1:1 срещу немците, които се намират в трагична форма и изостават сериозно по класа на лондончани.
 
"Беше много разочароващо, тъй като съумяхме да вкараме ранен гол чрез Фабрегас, а след това имахме шансове да удвоим преднината си на няколко пъти, но така и не го направихме и в крайна сметка взехме само точка", заяви Моуриньо на пресконференцията след срещата.
 
"След като гостите изравниха резултата, ние се втурнахме да търсим победен гол и имахме страхотни шансове да го направим, но просто не се получи. Това е футболът обаче, това е Шампионската лига".
 
"Целта на Шалке бе да вземе една точка от този мач и когато те изравниха резултата запознаха да се борят, за да го запазят. Техният вратар е добър и отборът им се справи много добре в защитен план. Поздравления за тях и за постигането на целта им. Малко е разочароващо за нас, защото направихме всичко възможно, за да спечелим, но това е футболът".
 
"Ние винаги се опитваме да играем нашата игра и да вкарваме голове, дори когато побеждаваме с по 1:0. Непрекъснато се опитваме да вкарваме гол. Щастлив съм от работата, която Дидие Дрогба свърши в този мач при завръщането си за нашия тим в Шампионската лига. Това бе положителен мач за него. Ако той обаче бе вкарал, тогава щяхме да говорим за успех с 2:0, а не за равенство 1:1. Пуснах Дидие вместо Коста, защото Диего има още проблем с травма и просто не му позволява да играе три мача един след друг", завърши Специалния.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА