Last news in Fakti

21 Септември, 2014 22:16 1 208 0

Блестящ Лудогорец приземи Литекс

  • лудогорец-
  • литекс-
  • а група

Шампионите доминираха изцяло в мача от деветия кръг

Блестящ Лудогорец приземи Литекс - 1
Снимка: БТА

Лудогорец разгроми Литекс с 4:1 в дербито от деветия кръг на българското първенство. Българските шампиони спряха устрема на ловчанлии, които бяха в серия от четири поредни победи.

„Зелените” откриха резултата в 12-ата минута, когато Марселиньо засече подаване на Дани Абало и даде преднина на домакините. В добавеното време на първото полувреме Михаил Александров вкара красив гол с удар от границата на наказателното поле.

Разградчани бяха безкомпромисни и през второто полувреме и не оставиха шансове на съперника си. В 64-ата минута Хамза се възползва от подаване на Кейсара и направи резултата класически. В 90-ата минута Вандерсон вкара с глава четвъртия гол във вратата на „оранжевите”.

Литекс все пак съумя да върне едно попадение – в третата минута на добавеното време Асприля отбеляза почетния гол. С победата си Лудогорец събра актив от 18 точки и дели втората позиция във временното класиране на „А” група с тима на Берое. ЦСКА е първи с 20 точки, докато Литекс има 16.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА