Last news in Fakti

23 Септември, 2014 13:00 894 0

Тата Мартино: Нямам проблеми с Тевес

  • тевес-
  • мартино-
  • аржентина-
  • национален отбор

Вратата на националния отбор не е затворена за нападателя, каза селекционерът на Аржентина

Тата Мартино: Нямам проблеми с Тевес - 1
Снимка: БТА/АР
Селекционерът на Аржентина Херардо Мартино продължава да твърди, че всичко между него и Карлос Тевес е наред, въпреки че отново пренебрегна играча на Ювентус за контролите с Бразилия и Хонк Конг следващия месец. Нападателят се разписа на 3 пъти в последните 3 срещи на Старата Госпожа, но пак не получи повиквателна. При предшественика на Мартино – Алехандро Сабея Тевес не игра нито веднъж, но сега бившият треньор на Барселона твърди, че вратата на националния отбор не е затворена за него. 

„Когато дойдох тук бях попитан дали имам проблеми с някой играч и аз казах не. Това означава, че всеки футболист би могълда попадне в плановете ми. Както самият Карлос казва, за да влезеш в отбора трябва да правиш правилни неща и в момента той се справя много добре. Няма да кажа дали ще го повикам или не, но е факт, че представянето му е силно” заяви Мартино. 

Тевес не е играл за Аржентина от 2011-а, като не попадна в състава и за дебюта на новия треньор срещу Германия в началото на месеца. Той вкара 21 гола за Юве през миналата кампания, а през тази също се представя на ниво, така че в бъдеще би могъл да облече отново националната фланелка. Досега в кариерата си Карлос има 62 мача и 13 гола за Албиселесте.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА