Last news in Fakti

1 Октомври, 2014 09:07 1 218 0

Време е за шоу – Лудогорец приема Реал в мача на годината

  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • софия-
  • реал мадрид

Лудогорец не е допускал гол в трите си домакински срещи в квалификационните кръгове на ШЛ

Време е за шоу – Лудогорец приема Реал в мача на годината - 1
Снимки: БТА

Тази вечер от 21:45 часа Лудогорец ще изиграе първия си домакински мач от Шампионската лига. А какъв по-подходящ съперник от настоящия носител на трофея от „лигата на богатите“ - Реал (Мадрид)!

Испанският колос кацна вчера в София при невероятен интерес от страна на българските фенове, които видяха на живо своите любимци. Кристиано Роналдо и компания проведоха тренировка на Националния стадион „Васил Левски“, след което се прибраха в хотела в очакване на днешния сблъсък.

Треньорът на Реал Карло Анчелоти отдаде необходимото уважение към разградския тим, заявявайки, че няма да има подценяване от страна на възпитаниците му. Италианският наставник обеща, че ще пусне най-добрите си футболисти. Георги Дерменджиев пък ще разположи на вратата Владислав Стоянов, в отбраната се очаква да започнат Кейшара, Минев, Моци и Терзиев. В халфовата линия ще оперират Дяков, Анисе, Марселиньо, Михаил Александров, Дани Абало, а атаката ще се води от Хамза.

Главен съдия на двубоя ще е шотландецът Крайг Томсън. Преди две седмици Лудогорец загуби гостуването си на Ливърпул, въпреки че беше на секунди от това да открадне точка на „Анфийлд“. Реал очаквано победи швейцарския Базел у дома (5:1). В другия сблъсък от група „B“ тази вечер Базел приема Ливърпул.

Националният стадион „Васил Левски“ в столицата ще бъде препълнен, като се очаква над 40 хиляди българи да подкрепят разградските „орли“. От пресцентъра на СДВР информираха, че във връзка с мача са предприети всички необходими мерки за охрана на обществения ред в София. В опазването на зоната около стадиона са ангажирани 130 от служителите на СДВР, а по цялата територия на София за гарантиране на обществения ред ще се грижат около 550 униформени.

Хора в нетрезво състояние или употребили наркотични средства няма да бъдат допускани на Националния стадион. Абсолютно се забранява внасянето на остри предмети и пиротехнически средства. Лудогорец напомня на феновете, че „Васил Левски“ разполага със система за видео наблюдение. с нейна помощ нарушителите на реда по трибуните ще бъдат идентифицирани и отстранявани незабавно. Заради мача градският транспорт в столицата ще работи с удължено време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА