Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 17:34 2 859 1

Лудогорец благодари на феновете за подкрепата срещу Базел

  • лудогорец-
  • фенове-
  • благодари-
  • базел

Над 33 хиляди души подкрепиха Лудогорец срещу Базел

Лудогорец благодари на феновете за подкрепата срещу Базел - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Лудогорец благодари на феновете, подкрепили тима по време на мача срещу Базел в Шампионската лига. В сряда вечер „орлите“ записаха историческа първа победа на български отбор в групите на „лигата на богатите“, а над 33 хиляди души от цялата страна дойдоха на Националния стадион „Васил Левски“.

„Над 33 000 зрители от цялата страна дойдоха на стадиона, въпреки дъжда и студеното време и отново бяха 12-ия играч на Лудогорец в поредната луда футболна нощ. Отборът пише история в Европа, но тепърва предстоят трудните мачове в „А“ група. Такъв е предстоящият двубой с Черно море в събота. Лудогорец се нуждае от вашата подкрепа срещу този неудобен съперник“, се казва в съобщението, публикувано в сайта на шампионите.

Лудогорец записа първа победа в група „B“ на Шампионската лига и в момента заема втората позиция. Реал (Мадрид) е едноличен лидер с пълен актив от 9 точки. Разградските „орли“, Базел и Ливърпул имат по 3 точки, но българите са с най-добра голова разлика.

В родното първенство обаче възпитаниците на Георги Дерменджиев изостават на 7 точки от лидера ЦСКА. На Лудогорец му предстоят два лесни мача срещу Черно море и Марек преди гостуването на Базел в Швейцария. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джиджи

    0 0 Отговор
    на мачовете за ШЛ нямаше истински лудогорци! ние викаме, а в София искат и подкрепят истински само цска и уевски, такива и ходиха на мачовете ни, а после ни оплюват след мачовете в а група с тях.Истината е че им се гледат мачове с големи отбори и за това ходят и реално лудогорец няма никаква подкрепа от публиката. дори в мачовете за а група повече се подкрепят цска и уевски. а домусчиев трябва да го е срам, че не пуска билети в Разград, защото това е истинската публика на лудогорец, а не столичаните-селяни от цяла България. И ако искате да знаете в нашият малък град има и българи, които също мразим тези цигани, както и вие но трябва да ви се наложи да живеете с тях и да видите на нас какво ни е и после да ни поставяте под един знаменател!