Last news in Fakti

24 Октомври, 2014 11:58 659 2

Григор доволен от представянето си в Базел

  • димитров-
  • федерер-
  • тенис-
  • представяне

Срещу Федерер ще се види колко съм напреднал, заяви българският тенисист

Григор доволен от представянето си в Базел - 1
Снимка: БТА/АР
Тенисист №1 на България Григор Димитров е доволен от представянето си в мача срещу Вашек Поспишил от втория кръг на турнира по тенис в Базел с награден фонд 1.9 милиона евро. Поставеният под номер 5 в схемата българин надигра лесно канадеца с 6:2, 6:2 за около час игра. Следващият съперник на хасковлията е бившият номер 1 в световната ранглиста Роджър Федерер.

"Исках да играя добре и това се получи. Доволен съм от играта ми. Ще опитам да наложа стила си срещу Роджър Федерер. В двубоя ще се види дали мога да го победя и дали съм подобрил играта ми в сравнение с периода преди една година", заяви Григор Димитров.

Както е известно, миналия сезон Федерер отстрани в два сета българина на четвъртфиналите в Базел. Двубоят между двамата е днес не преди 21:00ч. българско време.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЕЛЯН

    0 0 Отговор
    БРАВО НА ГРИГОР,ПРИНЕГО Е МАКСИМАТА " РОДИМЕ МАЙКО С КЪСМЕТ И МЕ ХВЪРЛИ НА СМЕТ"
  • 2 диан

    0 0 Отговор
    те и базел са доволни от григор
    ама от лудогорец не са:)))