Last news in Fakti

25 Октомври, 2014 23:27 658 0

ПСЖ разгроми Бордо

  • псж-
  • бордо-
  • франция

Шампионите на Франция победиха с 3:0

ПСЖ разгроми Бордо - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Пари Сен Жармен разгроми Бордо с 3:0 в дербито на 11-ия кръг от френското първенство.

Мачът в Париж започна доста нервно, като до края на първото полувреме и двата отбора останаха с по 10 души в своите състави. Първо в 28-та минута Ван дер Вийл от ПСЖ получи директен червен картон за  много грубо нарушение отзад срещу Хазири. Още в 38-та минута и отбора на Бордо остана с човек по-малко, след като червен картон получи Поко за опасен шпагат  в краката на Верати. Домакините в крайна сметка успяха да открият резултата, след като в 45-та минута Верати бе спънат в наказателното поле и бе отсъдена дузпа. Тя беше реализирана от Лукас Моура  за 1:0.

Второто полувреме започна с нова дузпа за ПСЖ, след като в 50-та минута Моура бе повален от Поула в наказателното поле на Бордо. Самият той реализира наказателният удар и отбеляза втория си гол в мача за 2:0. Крайният резултат бе оформен от Лавеци, който в 81-та минута засече във вратата прекрасно центриране на Матюди за 3:0.

След тази победа ПСЖ събра актив от 21 точки и зае второто място в Лига 1. Бордо остава трети с актив от 18 точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА